Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Víkend s rodinou. Užijte si společný čas u rodinného filmu

Víkend s rodinou. Užijte si společný čas u rodinného filmu
zdroj: Voyo.cz

Léto je v plném proudu, a tak si po celém dni plném různých aktivit dopřejte chvilku se svými nejbližšími a v klidu si pusťte film pro celou rodinu. Na Voyo přichází filmové premiéry zahraničních rodinných filmů a vy si je teď můžete exkluzivně pustit zdarma.

České rodinné klasiky jako S tebou mě baví svět, Dívka na koštěti nebo třeba Páni kluci určitě znáte. Proto jsme se rozhodli zaměřit na zahraniční produkci, kdy jde sledovat filmy online zdarma.

Malý horal
Ve švýcarských Alpách žije malý chlapec Ursli. Ursli bydlí se svými rodiči na vysoko v horách na úpatí jednoho malého městečka. Kromě rodičů tráví Ursli svůj čas s kamarádkou Sereinou a hlavně se zvířátky, které mají doma.

Dětská idyla se však rozpadá. Rodina kvůli nešťastné nehodě přijde o celou úrodu, a tak rodiče musí hledat řešení, aby se uživili a přežili zimu. Špatné situace přináší často ještě horší řešení. Rodiče se upíší místnímu majiteli obchodu, který má vždy peněz dost. Pro malého Ursliho to znamená, že se musí vzdát kozy, kterou měl tak rád. Dostane ji syn bohatého obchodníka.

Jako by jedno zklamání nestačilo. Na oslavě „Chalandamarz“, která se koná každý rok při vyhánění zimy z města a vítání jara, se ukáže, že Ursli má ze všech chlapců nejmenší zvon. A tak se rozhodne, že se situaci postaví a vydá se najít ten největší zvon.

10 dní bez mámy
Skloubit roli dobrého otce, manžela a zároveň si udržet vysokou pozici ve firmě a ideálně povýšit. Antoine Mercier je ředitelem personálního oddělení ve velkoobchodním skladu Briconautes. V práci se mu daří a ředitel celého skladu odchází na zasloužený odpočinek. Antoine tak pomýšlí na novou roli, ale o místo musí bojovat s mladším Dicapriem, který chybějící zkušenosti nahrazuje podlézavým chováním.

Jednoduché to nemá Antoine ani doma, kde na něj každý večer čeká žena Isabelle a čtyři děti. Jednoho dne se navíc Isabelle rozhodne, že se svojí sestrou odjedou na dámskou dovolenou. Celá domácnost včetně čtyř milovaných dětí padne Antoinovi na hlavu.

Před Antoinem stojí deset dní, které v životě ještě nezažil. V práci mu šéf vyjde vstříc a dá mu dovolenou, aby se mohl postarat o děti. To ale kazí plány na kariérní růst. Do toho Antoine srazí uklízečku a na několik dní ztratí spojení se ženou. Takhle si to určitě nepředstavoval.

Tento film s původním názvem 10 jours sans mama, měl premiéru v roce 2020 a teď je na Voyo dostupný s českým dabingem.

Zdroje:
Inzerce