Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Šrotovné lze uplatnit i na tiskárnu. Novou dostanete o pětinu levněji

Šrotovné lze uplatnit i na tiskárnu. Novou dostanete o pětinu levněji
zdroj: tisková zpráva

Extrémně nízké náklady na tisk, pětiletá záruka a servis zdarma. Brother uvedl na český trh novou řadu mono laserových tiskáren, které byly vyvinuty speciálně pro firemní prostředí a nadchnou hlavně organizace, které se potýkají s velkým objemem tisku. Nyní navíc až o pětinu levněji.

Věžové tiskárny jsou páteří každé kanceláře, vždy však byly považovány za velké investice. Nové tiskárny Brother z tohoto myšlení zcela vybočují díky nadstandardní produktivitě tisku a příjemné ceně. S rychlostí tisku až 50 stran za minutu a využitím ekonomických tonerů, které potisknou až 20 tisíc stran na jednu náplň, jsou celkové náklady na tisk oproti předchozím modelům o celou třetinu nižší.

Ani z vysoké počáteční investice není třeba mít strach. Brother právě nabízí šrotovné 21 % výměnou za jakoukoliv jinou laserovou tiskárnu. Jednoduše se zbavíte staré tiskárny a vyberete si jednu z mono laserových tiskáren či multifunkčních zařízení z nové řady Brother o pětinu levněji.

Tiskárny jsou ideálním řešením pro organizace a pracoviště s velkým denním objemem černobílého tisku. Uplatní se tak například v bankách, pojišťovnách, právních firmách, městských a státních úřadech, zdravotnických zařízeních, ve školství, ale i v maloobchodu. Vstupní zásobníky s kapacitou až 2 650 listů navíc minimalizují nutnost častého doplňování papíru.

Kromě nízkých nákladů a nejrozsáhlejších možností uživatelského nastavení poskytuje Brother nyní exkluzivně prodlouženou pětiletou záruku. Při koupi tiskárny do 30. června získává každý zákazník prodlouženou záruku, která zahrnuje i odbornou pomoc a podporu. Na jakékoliv zařízení Brother tak máte 5 let záruky a servisu zdarma.

Japonská společnost Brother nabízí špičková kancelářská řešení už více než 100 let. V nezávislé prestižní soutěži ChannelWorld Awards získala její evropská pobočka Brother Central and Easter Europe GmbH první místo v kategorii výrobce tiskáren roku 2016.

Zdroje:
Inzerce