Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Spořící účet od AXA Bank si cení věrnosti

Spořící účet od AXA Bank si cení věrnosti
zdroj: tisková zpráva

Spořicí účet, který AXA Bank nabízí od začátku letošního února, Vás zaujme kombinací výhodného úročení a nulových poplatků za založení i vedení účtu.

Celkové zhodnocení až 2,5 % se skládá z 2% základní roční úrokové sazby a 0,5% bonusu, který je vyplácen ke konci roku při průměrném zůstatku nad 40 tisíc korun. K účtu získají klienti zdarma internetové bankovnictví, a mohou tak své peníze kontrolovat z pohodlí svého domova. Není určen žádný minimální vklad, pouze k vydání mezinárodní platební karty musí zůstatek dosáhnout aspoň 2 tisíc korun.

Tento produkt byl také kromě klientů oceněn odbornou porotou v prestižní soutěži Zlatá koruna 2010 a to v kategorii Novinka roku 2010.

Mezi platebními kartami zvítězila již v druhém ročníku po sobě AXA karta, platební karta, která svému držiteli šetří peníze při každém nákupu.

Vážíme si toho, že odborná porota ocenila náš spořicí účet a platební kartu jako nejlepší produkty v daných kategoriích v České republice,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA. „Tomu odpovídá i obrovský zájem klientů, kteří na spořicí účet během čtyř měsíců uložili již téměř 7 miliard korun. AXA kartu si aktivovalo již více než 30 tisíc členů věrnostního programu AXA Club a za rok 2009 přesáhl objem transakcí 1 miliardu korun.“