Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Sázavafest otevře své brány již za 2 týdny

Sázavafest otevře své brány již za 2 týdny
zdroj: tisková zpráva

Už se to blíží! Hudební událost tohoto léta můžete prožít již za 2 týdny. V krásném prostředí lesoparku své 15. narozeniny oslaví tradiční festival Sázavafest. Přijeďte ho oslavit i vy.

Vše vypukne 30.7. a oslava plná nejen řady hudebních vystoupení, ale také bohatého doprovodného programu potrvá 3 dny. Popřát festivalu přijdou nejen české kapely, z nichž mnoho na Sázavafestu v minulých letech vystoupilo. Mig 21, Blue Effect, Tata Bojs, Wohnout, Michal Hrůza, Kamil Střihavka a mnoho dalších zazpívá a předvede svou show na 5ti pódiích. Zahraniční hudební žánr zastoupí britské hvězdy Kosheen či němečtí Alphaville, kteří nám zazpívají své největší hity, jakými jsou „Forever Young", „Big Japan“ a „Sound Like a Melody“. Nezapomenou představit také svoji novou tvorbu.

Kromě hudebních vystoupení budete moci navštívit Family zone nejen pro rodiny s dětmi. Vyfoťte se zde s rodinkou Simpsonových a se slavným českým hercem, který dabuje Barta Simpsona, Martinem Dejdarem. Těšit se můžete také na divadelní vystoupení populárního Lukáše Pavláska či čtení neoblíbenějšího českého autora, Michala Viewegha. Rádi tančíte? Můžete si vybrat z mnoha vystoupení řady interpretů tohoto žánru.

Ve Family fun zoně se můžete potkat se slavnými youtubery jménem Mad Bros. Čeká na vás focení, autogramiády. Máte možnost si zahrát s youtubery nejnovější hry od Microsoftu.

Už se nemůžete dočkat? My taky ne! Nalaďte se zatím poslechem hitu SÁZAVA KLANu, kterým účinkující přejí festivalu k jeho jubilejnímu výročí.

 

Těšíme se na vás!

Zdroje:
Inzerce