Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 5°C Polojasno

S E.ON můžete soutěžit o 500 000 Kč na rekonstrukci bydlení

S E.ON můžete soutěžit o 500 000 Kč na rekonstrukci bydlení
zdroj: tisková zpráva

Půl milionu korun na rekonstrukci bytu, nebo domu? Takové peníze na ulici ležet nenajdete, získat je však můžete v soutěži energetické společnosti E.ON. Účast je jednoduchá– stačí zodpovědět jednoduchou tipovací otázku. Každý soutěžící navíc obdrží dárek zdarma.

Soutěž o částku až 500 000 Kč na rekonstrukci bydlení a další hodnotné ceny probíhá do 13. prosince na adrese www.eon.cz/soutez. Pro účast stačí zodpovědět jednoduchou tipovací otázku „Kolik zákazníků společnosti E.ON bude mít k datu 13. 12. 2015 sjednanou službu Elektronická faktura?“, přičemž hlavní výhru získá ten soutěžící, jehož odpověď bude nejblíže správné odpovědi.

Byt-Liben-1 Ukázka realizované rekonstrukce Ing. arch. Barbory Mluvkové, která patří mezi 5 architektů, které pomohou výherci s rekonstrukcí | zdroj: tisková zpráva

Dárek pro všechny soutěžící

Výše finanční částky, kterou získá celkový vítěz na rekonstrukci svého bydlení, se přitom odvíjí od celkového počtu soutěžících. K základní částce 250 000 Kč přidá společnost E.ON dalších 25 000 Kč za každých 500 účastníků soutěže. Maximálně se však soutěží o 500 000 Kč, které můžete použít například na rekonstrukci obýváku, koupelny nebo domácí kanceláře.

Vedle celkového vítěze si dárek v podobě tabletu Samsung GalaxyTab A 9.7 odnese i dalších 30 tipujících nejblíže správné odpovědi.Společnost E.ON navíc myslí také na ostatní soutěžící – každý, kdo vloží na webu www.eon.cz/soutez svůj tip na soutěžní otázku, obdrží bezplatnou hodinovou konzultaci s bytovými architekty CZECH DECO TEAM. -a23489 Tablet Samsung Galaxy Tab A 9.7 | zdroj: tisková zpráva

Pozvěte přátele a získejte tipy navíc

Existuje také elegantní způsob, jak zvýšit svou šanci na jednu z výher.Za každého známého, který se do soutěže zaregistruje na základě vašeho pozvání, vám společnost E.ON umožní vložit další odpověď na soutěžní otázku. Celkem můžete získat až 9 extra tipů navíc!

Nezapomeňte! Soutěž probíhá pouze do 13. prosince. Více informací a odpovědní formulář najdete na webu www.eon.cz/soutez.

-a22501 Czech Deco Team, partner soutěže | zdroj: tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce