Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Potřebujete si přilepšit? Podívejte se, kdo platí nejlíp

Potřebujete si přilepšit? Podívejte se, kdo platí nejlíp
zdroj: tisková zpráva

Sehnat práci je jednat věc, sehnat dobrou práci věc druhá a sehnat dobrou práci, která je i dobře ohodnocená? Pro leckoho spadá tato představa do kategorie sci-fi. Následující text vám ale ukáže, jak z ní udělat realitu.

Dobrá a dobře zaplacená práce samozřejmě není jen otázkou nabídky. Svou roli hraje vzdělání, kvalifikace, praxe a samozřejmě i přátelské vazby, bez kterých leckde nedáte ani ránu. Vlastně spíš nějakou dostanete!

My vám ale chceme ukázat příklad, kde jde skutečně jenom a pouze o nabídku – nabídku energií. Díky moderním nástrojům, jako je srovnávací web Srovnam.cz, si dnes můžete snadno a z pohodlí domova zjistit aktuální ceny dodavatelů, dostupných na vašem odběrném místě.

Zkusme modelový příklad. Bydlíte na předměstí Hradce Králové, topíte a vodu ohříváte plynem, který odebíráte od hlavního dodavatele v regionu. Vaše současné zálohy činí 1500 korun. Přesně s těmito informacemi už Srovnam.cz vystačí a není potřeba zadávat jakékoli osobní údaje. Co vám Srovnam.cz najde?

srovnam_brezen4 zdroj: tisková zpráva

V přehledné tabulce okamžitě vidíte, že nabídky hned několika dalších dodavatelů jsou cenově výhodnější a rozdíl se pohybuje v řádech tisíců. Důležité jsou také další parametry konkrétní nabídky: délka smlouvy, její prodlužování nebo případné sankce, pokud byste od ní odstoupili. Všechny tyto náležitosti udělají i ze zdánlivě sympatické nabídky nepříjemnou zátěž.

Důležitou informací je také etický kodex – dávejte přednost dodavatelům, kteří se zavázali ho dodržovat. Brát plyn nebo elektřinu od někoho, kdo sice inzeruje výrazně nižší cenu, ale nemáte žádnou garanci jeho věrohodnosti, to už bychom se zase blížili do oblasti sci-fi.

A v případě energií je dobré zůstávat v kontaktu s realitou. Což je díky srovnávacímu webu Srovnam.cz opět jednodušší!

Zdroje: