Dnes je pondělí 6. května 2024., Svátek má Radoslav
Počasí dnes 22°C Občasný déšť

Pohodlné, rychlé a snadné: Proč nedají lidé dopustit na nebankovní půjčky?

Pohodlné, rychlé a snadné: Proč nedají lidé dopustit na nebankovní půjčky?
zdroj: encierro / stock.adobe.com

Může se to stát i vám, ráno se vzbudíte a zjistíte, že se vám rozbila lednice, nemůžete nastartovat auto a nepříjemné události pokračují i po příchodu do práce. Zkrátka a jednoduše, typický den blbec. Pokud navíc nemáte dostatečnou finanční rezervu, musíte co nejrychleji sehnat peníze na opravu. Právě v tuto chvíli nastává ideální čas na sjednání nebankovní půjčky.

Největší výhoda nebankovní půjčky? Rychlost!

Tím největším lákadlem je půjčka ihned. Potřebnou částku totiž skutečně můžete mít na svém bankovním účtu v řádu minut po odeslání žádosti. Aby bylo vyřízení úspěšné, musíte splňovat určitý věkový limit, nejčastěji od 18 do 64 let, vlastnit bankovní účet, mít pravidelný příjem a české občanství.

Na nebankovní půjčku dosáhne mnohem více lidí

Ruku v ruce s několika pravidly jde také snazší získání půjčky. Zatímco v bance je s půjčkou spojeno nekonečné papírování a vyřízení není tak rychlé, nebankovní půjčky jsou dostupné více lidem. V mnoha případech ani není nutné doložit, že se nenacházíte v registru dlužníků.

Půjčku si můžete sjednat v pohodlí a bezpečí domova

Zdá se vám, že je žádost o půjčku intimní záležitostí a nechce se vám kvůli ní chodit do banky, protože by na vás mohli bankovní úředníci koukat skrze prsty? I v tomto ohledu jsou nebankovní půjčky schůdnější variantou. Lze je totiž vyřídit online, a to klidně i přímo z gauče. Nedochází tak vůbec k žádnému osobnímu kontaktu a vy se nemusíte stydět za to, že o půjčku vůbec žádáte.

Najděte si spolehlivého a ověřeného poskytovatele

Poskytovatelů půjček a úvěrů na českém trhu existuje skutečně mnoho. Jak si z takové nabídky vybrat spolehlivou společnost? Než o půjčku zažádáte, proveďte důkladný průzkum. Jestli se nechcete ptát přímo ve svém okolí na zkušenosti s půjčkami od nebankovních společností, podívejte se na internet.

Spolehlivé poskytovatele poznáte podle kladného hodnocení od spokojených klientů. Příkladem společnosti, na kterou se můžete s klidným srdcem obrátit, je například LeaderFin s.r.o., která je transparentní a působí ve 14 zemích světa. V Česku pod její správu spadá Půjčka Plus u které je možné si půjčit od 1 000 až do 30 000 korun s dobou splatnosti od 10 do 30 dní.

Jestli se někdy dostanete do finanční tísně, nestyďte se obrátit na společnosti, jež se specializují na půjčky. Jde to vyřídit snadno a bez osobního setkání, potřebujete splnit pouze několik podmínek a peníze můžete mít do několika minut na svém bankovním kontě. V životě se často dějí nepředvídatelné věci a nenadálá událost může potkat kohokoliv z nás.

Nebankovní půjčka tak rozhodně není žádnou ostudou, ale naopak vám může okamžitě pomoci s řešením na první pohled neřešitelné situace.

Zdroje:
Inzerce