Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Podnikatelská půjčka s sebou přináší široký výběr

Podnikatelská půjčka s sebou přináší široký výběr
zdroj: only_kim / Shutterstock.com

Zjistili jste, že pro svůj podnikatelský záměr potřebujete malou finanční injekci? Stojíte na startu nové životní éry, chystáte se rozjet živnost a nemáte nutné peníze do začátku? V obou případech se nemusíte vzdávat svých snů, a to ani tehdy, když vám banka řekla jasné ne. Je tu totiž ještě stabilní nebankovní cesta, kterou ocení všichni, kteří mají rádi rychlost. Nemusíte spěchat, abyste ještě stihli otevřenou pobočku. Samozřejmě, protože celou dohodu uskutečníte online, tedy bez osobních návštěv nějakých míst, kde byste delší dobu jednali. Není pravdou, že čas jsou peníze? I podle toho je nutné se řídit, pokud jste OSVČ.

Až třicet tisíc korun je k dispozici

Vyberte si, připravená je totiž celá řada alternativ. Podnikatelská půjčka je určena nejen nováčkům, ale i těm, kteří už mají v roli OSVČ několik let za sebou a mají dobrou reputaci napříč různými trhy. Podmínkou je jen platné IČ, tedy ještě kromě základního ověření totožnosti klienta a potvrzení jeho bankovního účtu. Jde jen o formalitu, která se pojí s každou moderní půjčkou bez rozdílu. Vše tady zvládnete jednoduše z pohodlí domova, což je tou nejlepší zprávou ze všech. A kolik si tedy můžete půjčit? Jak dlouhou splatnost je možné si nastavit?

  • 5 000 Kč je začátkem. Půjčit si je lze na cokoliv, například na drobnou firemní elektroniku.
  • 30 000 Kč je stropem. Záleží jen na vás, k čemu je přesně využijete, možností je tedy hodně.
  • Splatnost v rozmezí 7 a 30 dnů? Jistě, právě tak jsou nastavené mantinely u této půjčky.

Peníze můžete mít ještě dnes

Co je největší výhodou pro většinu podnikatelů? Jistě, to je celkem nasnadě. Půjčka pro OSVČ může být připravena ještě během dne, kdy se o ni formálně požádalo pomocí krátkého kontaktního formuláře. Administrativní část půjčky je tedy velmi nenáročná a půjčit si může i začátečník v mnoha oborech. Není právě toto skvělá zpráva?

Zdroje:
Inzerce