Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Nové Huawei FreeBuds Lipstick - netradiční sluchátka ve tvaru rtěnky

Nové Huawei FreeBuds Lipstick - netradiční sluchátka ve tvaru rtěnky
zdroj: Huawei

Sluchátka schovaná v pouzdře na rtěnku - novinka, se kterou přichází na český trh společnost Huawei. Podmaní si nejen všechny dámy, ale funkcemi také pány. Na návrhu sluchátek se podíleli designeři z rozličných odvětví, například z módního, automobilového nebo digitálního průmyslu.

Ikonická rtěnka se narodila v Paříží, přesněji ve výzkumném centru estetiky společnosti Huawei. Není proto divu, že FreeBuds Lipstick znázorňují noblesu a luxus. Pomocí těla z nerezové oceli se zaoblenými oblouky a jemným zpracováním linií vzdává hold harmonii a eleganci.

Pouzdro, které ošálí

Luxusní nabíjecí pouzdro bylo vyrobeno za pomoci třiceti složitých procesů a finálního leštění. Jedině tak mohl vzniknout dokonale hladký povrch. Nerezová ocel je odolná nejen proti opotřebení, ale také proti korozi. Magnetické pouzdro pomůže k snadnějšímu uzavření a uživatelé nebudou ochuzeni ani o jedinečný zvuk “cvaknutí”. Ten mimo jiné dámy dobře znají od kosmetických produktů.

Huawei FreeBuds Lipstick přichází v okouzlujícím barevném provedení. Kombinace černé, zlaté a červené dokonale imituje klasický design rtěnky, přičemž ukrývají ještě svoje poselství. Černá znázorňuje tajemství, zlatá luxus a červená nadšení a šarm. Pocity z prvních dojmů navíc mimo vzhledu umocní dárková krabička, která ohromí jedinečnou vůní.

huawei zdroj: Huawei

Pro krásu už nemusíte trpět

Špičkový otevřený design Huawei je založen na ergonomickém simulačním systému, což vylepšuje design sluchátek tak, aby poskytovaly dokonale pohodlné nošení. Už nebudete muset mít v uších nepohodlná sluchátka, díky kterým se nedá soustředit ani na hudbu. Navíc FreeBuds obsahují úpravu AEM EQ, která automaticky detekuje tvar zvukovodu a přiřadí nejvhodnější nastavení EQ tak, aby vyhovovalo uším uživatele. Pomocí aplikace Huawei AI Life si můžete navíc vybrat ze tří režimů ekvalizéru včetně vyváženého, zesilujícího basy a nebo výšky.

Inteligentní připojení a dlouhá výdrž

FreeBuds Lipstick lze snadno propojit s jakýmkoli smartphonem se systémem Android, bez ohledu na jeho značku a zařízeními iOS pomocí Bluetooth. Zařízení také využívá bezdotykové párování Bluetooth, díky tomu se mohou spárovat s blízkým smartphonem, tabletem a počítače pomocí vyskakovacího okna.

Pro pohodlnější zážitek nabízí FreeBuds Lipstick výdrž skoro po celý den. Pokud budete mít vypnuté potlačením hluku, odmění se vám 22 hodinami přehrávání hudby s plně nabitým nabíjecím pouzdrem nebo 4 hodiny přehrávání hudby s plně nabitými sluchátky. Svojí oblíbenou hudbu tak budete moci poslouchat kdykoliv a kdekoliv.

huawei zdroj: Huawei

Chytrý asistent, který vás poslechne

Kromě vysoce kvalitního hardwaru Huawei poskytuje zákazníkům lepší kvalitu zvuku prostřednictvím softwarových funkcí. Ty jsou výsledkem pokročilého inženýrství. FreeBuds Lipstick využívají kvalitu zvuku ve vysokém rozlišení, která je nezbytná pro skvělý zážitek z poslechu. Sluchátka se vyznačují klasickou dynamickou strukturou měniče a poskytují lepší zážitek z poslechu, za použití větší membrány, která podporuje frekvenční rozsah až 40 kHz a vylepšuje středy a výšky, díky čemuž jsou basy ještě silnější. Kromě vzhledu si tedy můžete vychutnat silnější a pohlcující zvuk. Kromě hladkého připojení dokáže FreeBuds Lipstick nahrávat zvuk s vysokou věrností se vzorkovací frekvencí až 48 kHz. Stačí zapnout režim Surroundings v aplikaci Huawei AI Life a poté můžete rovnou nahrávat okolní zvuk.

Není na co čekat

Sluchátka Huawei FreeBuds Lipstick jsou nyní dostupná na e-shopu společnosti. Mimo jiné zde můžete pořídit i nové hodinky Huawei watch GT 3, které jsou k dispozici ve dvou velikostech – 46 mm a 42 mm. Obě verze se nápadně podobají tradičním elegantním hodinkám, jelikož jsou vyrobeny z nerezové oceli, která je lehká a pevná. Navíc ke všemu je toto provedení odolné vůči teplu a chladu.

Huawei FreeBuds Lipstick jsou dostupná za cenu 5499 Kč na e-shopu Huawei a u všech běžných prodejců. Více informací se dozvíte přímo na stránkách společnosti Huawei.

Zdroje:
Inzerce