Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Nakládačka za gaye. Čtěte, co si ODS myslí o svém primátorovi

Nakládačka za gaye. Čtěte, co si ODS myslí o svém primátorovi
zdroj: tisková zpráva

Jak ParlamentníListy.cz informovaly, festival homosexuálů, transsexuálů a bisexuálů Prague Pride zahrnoval a anoncoval i akce „Naked Party“, na níž měli být gayové nazí, či Dirty disco, kde se vyzývalo, aby gayové přišli s „nablýskanými prdelkami“.

V domovských stranách záštita primátora Bohuslava Svobody z ODS a starosty Prahy 1 Oldřicha Lomeckého z TOP 09 vyvolala v drtivé většině silný odpor.

V programu několikadenního festivalu se vyskytovala například akce s názvem „Naked party": „Vstupné: 100 kč nahé osoby, 150 kč osoby v trenkách, 0 kč nahé osoby do 25 let, 50 kč osoby do 25 let v trenkách."

Dále zde byla akce „Dirty disco", která byla uvedena takto: „Držte si své diskokoule -  pofrčíme z disko-kopce! Poprvé v historii Vám BOYS Party přináší nejšpinavější disko bar v Praze. DJ Scotty Vás vezme na šílenou cestu roztočenou v rytmu nejlepších remixů populárních disko šlágrů okořeněnou několika popovými výstřednostmi posledních let. Nablýskejte si prdelky a přijďte 12. srpna na pořádnou party do FLIRT Baru". Tyto dvě akce byly nakonec zrušeny až poté, co redakce politiky obou stran oslovila.

Celý článek na ParlamentniListy.cz