Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 1°C Polojasno

HUAWEI WATCH FIT 2 vstupují na trh. Nabídnou výjimečné funkce i dokonalý design

HUAWEI WATCH FIT 2 vstupují na trh. Nabídnou výjimečné funkce i dokonalý design
zdroj: Huawei

Huawei v pondělí oficiálně startuje prodej nových chytrých hodinek Huawei Watch Fit 2, které nadchnou nejen náročné milovníky sportu, ale také mladé lidi, kteří si potrpí na dokonalý design. Huawei Watch Fit 2 se pyšní 1,74palcovým AMOLED displejem, úzkými rámečky z hliníku a výjimečnými funkcemi. Pouhým zvednutím zápěstí dokážou poskytnou vše, co je potřeba. Od tréninků, sledování zdraví až po příchozí hovory. V prodeji budou od 20. června ve verzi Active za 3 499 Kč a ve verzi Classic za 3 999 Kč.

Huawei Watch Fit 2, které doplní ikonickou řadu Watch Fit, disponují 1,74palcovou AMOLED dotykovou obrazovkou, která je o 18,6 % větší než u předchozí generace, s jemným rozlišením 336 x 480 pixelů poskytující bohaté a živé barvy. Displej je také vybaven podporou Always-On a šachovnicovým designem, který uživatelům umožňuje snadno a intuitivně přibližovat a oddalovat sdělení na obrazovce. Ve výbavě rozhodně zaujmou také senzory, které snímají srdeční frekvenci, stres či okysličení krve nebo GPS, která zajistí přesnější měření sportovních aktivit. Díky těmto funkcím budete mít vaše zdraví pod kontrolou. Watch Fit 2 umí také sledovat různé části spánku a identifikovat tak problémy, se kterými se uživatel potýká a nabídnout vhodně řešení. 

Trenér vždy po ruce

Hodinky disponují, stejně jako jejich předchozí generace, animovaným fitness trenérem, který je dostupný až pro sedm tréninkových módů a projde s vámi váš trénink od začátku až do konce. A to včetně zahřátí a finálního protažení. Milovníci běhu určitě ocení funkci Running Ability Index, která pomocí dat, jako je výška, váha a věk, navrhne trénink přímo na míru. Dámy naopak ocení sledování menstruačního cyklu. Pomocí měření tepu, tělesné teploty a dechu dokážou hodinky předpovědět různé fáze cyklu a upozornit uživatelku na změny, se kterými se její tělo aktuálně potýká. 

MKT_Yoda_Product Image_Black Silicone_Left-30_EN_PNG_6M_20220420 zdroj: Huawei

Vyřiďte pracovní hovory a okouzlete designem

Huawei Watch Fit 2 narozdíl od předchozí generace přichází s reproduktorem i mikrofonem, který uživatelům umožňuje přijímat hovory přes Bluetooth či poslouchat hudbu, bez toho, aniž by museli používat svůj chytrý telefon. Díky tomu se dočkaly vylepšení audia také animované fitness tréninky. Hodinky podporují rychlé odpovědi na zprávy i importování kontaktů, díky čemuž pomáhají být na příjmu celý den, ať už děláte cokoliv. 

Minimalistický design s dlouhou výdrží

Velkým lákadlem je pro uživatele také výdrž baterie, která má při standardním používání vydržet až 10 dní a při extenzivním využívání až 7 dní. Za pouhých 5 minut nabíjení poskytnou výdrž na celý den používání. Huawei Watch Fit 2 jsou také unikátním designovým kouskem. Na český trh přichází ve dvou mírně lišících se modelech - Active a Classic. Active edice nabídne barevné provedení Deep Tarnish s Midnight Black silikonovým náramkem a Gold se Sakura Pink silikonovým náramkem. Edice Classic bude k sehnání v barvě Moon White s koženým náramek v téže barvě. Díky designu s inovativním řešením pro uvolnění řemínku jedním stisknutím jej lze snadno vyměnit za jiný, třeba podle nálady nebo oblečení. Velkou výhodou je, že Huawei Watch Fit 2 jsou kompatibilní s operačním systémem Android i iOS. 

Zdroje:
Inzerce