Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Hard Rock Cafe pořádá PINKTOBER™ s Annou K a Petrem Kolářem

Hard Rock Cafe pořádá PINKTOBER™ s Annou K a Petrem Kolářem
HRC Prague | zdroj: Hard Rock Cafe Prague

V rámci již třináctého ročníku akce na podporu zvýšení informovanosti o rakovině prsu PINKTOBER™ se v říjnu pražské Hard Rock Cafe převlékne do růžové. 

Letos se kampaň ponese ve velkém stylu, Hard Rock Cafe totiž bude místem konání koncertů vybraných hvězd českého showbusinessu (jejich kompletní seznam najdete ve zprávě níže). Pozornost se letos soustředí na dva večery: 19. října vystoupí na pódiu Anna K a Kurtizány z 25. Avenue, aby podpořily kampaň „Chceš žít jako já?“. Petr Kolář pak 23. října zazpívá na podporu dobročinné organizace ONKO Unie. Obě instituce si kladou za cíl zlepšovat život českých pacientů s nádorovými onemocněními.

Závazek Hard Rock podporovat informovanost o rakovině prsu se v průběhu celého října promítne například i v podobě speciálních „růžových menu“, „růžových pokojů“ ve vybraných Hard Rock hotelech a v limitované edici suvenýrů podporujících řadu charitativních organizací včetně The Breast Cancer Research Foundation®, The Caron Keating Foundation a v řadě zemí světa místních dobročinných organizací bojujících proti rakovině prsu.

Náramek Pinktober

Akce PINKTOBER, pořádaná sítí Hard Rock, vybízí k podpoře „růžové“ i své fanoušky. Návštěvníci jsou v rámci podpory onkologických charitativních organizací zváni do pražského Hard Rock Cafe na vybrané koncerty jak velikých ikon, tak i vycházejících hvězd české rockové a popové scény. Hosté si mohou objednat ze speciální limitované edice „růžových“ koktejlů, díky kterým také přispějí na výzkum rakoviny prsu. Upozornit na sebe mohou sérií suvenýrů ve stylových odstínech růžové. Její součástí jsou trička, náramky, župany, speciální růžové povlečení, odznaky a další. Tyto suvenýry jsou v prodeji výhradně v provozovnách Hard Rock po celém světě, včetně hotelů, kasin a restaurací a také na www.hardrock.com.

Výtěžek z prodeje speciálních PINKTOBER produktů podpoří organizace The Breast Cancer Research Foundation a The Caron Keating Foundation. Ty získají 75 % z prodejní ceny každého odznaku a 15 % z ceny dalších výrobků. V loňském roce se po celém světě vybralo přes 1 milion Amerických dolarů.

V pražském Hard Rock Cafe bude podobně jako loni připravena výstava masek/artefaktů, malovaných celebritami českého hudebního showbusinessu, které se následně budou dražit na portálu aukro.cz. Veškeré výnosy z těchto koncertů a dražeb budou věnovány na podporu místních charitativních organizací, tedy programu Anny K – Chceš žít jako já a Onko Unii.

Hlavní PINKTOBER koncerty:

Co: Hard Rock Cafe Prague hostí PINKTOBER s Annou K a kapelou Kurtizány z 25. Avenue

Kdy: 19. října 2012, 20:00 – 22:00

Kde: Hard Rock Cafe Prague, Dům u Rotta, Malé Náměstí 3, Praha 1

Vstupné: 250 Kč

 

Co: Hard Rock Cafe Prague hostí PINKTOBER s Petrem Kolářem

Kdy: 23. října 2012,  20:00 – 22:00

Kde: Hard Rock Cafe Prague, Dům u Rotta, Malé Náměstí 3, Praha 1

Vstupné: 250 Kč

 

PROGRAM:

Pondělí 8. října: Medvěd 009 (20:00, 100 Kč)

Středa 10. října: Memphis (20:00, 100 Kč)

Úterý 16. října: Navigators (20:00, 100 Kč)

Pátek 19. října: Kurtizány & Anna K (20:00, 250 Kč)

Úterý 23. října: Petr Kolář (20:00, 250 Kč)

Čtvrtek 25. října: Vladivojna (20:00, 100 Kč)

Pátek 26. října: Abba Stars – uvedení nového CD (20:00, 150 Kč)

Středa 31. října: Marek Ztracený – uvedení nového CD (20:00, 100 Kč)

Podrobnější informace o koncertech naleznete na www.hardrock.com/prague. Informace o akci PINKTOBER™ jsou k dispozici na www.hardrock.com

Zdroje:
Hard Rock Cafe Prague