Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Fotopast je užitečným strážcem, co si nikdy nebere dovolenou

Fotopast je užitečným strážcem, co si nikdy nebere dovolenou
zdroj: Profimedia

Jezdíte často na dovolenou, býváte mimo domov kvůli dětským kroužkům a celkově žijete hodně společenským životem. Ani chvilku se nenudíte, ale vaše obydlí je několik večerů v týdnu prázdné a je tím pádem velkým lákadlem pro nenechavce, jejichž drzost zkrátka nezná hranic. Každý jejich krok však můžete zdokumentovat a významně tak napomoci rychlosti vyšetřování, polapit zloděje pak bude pro policii opravdu hračka. Nenápadný hlídač, jenž nezná odpočinku a volného dne, je vám plně k službám!

Bez ohledu na teploty nebo povětrnostní podmínky
Počasí nehraje žádnou roli, protože fotopast se umí výborně přizpůsobit letním vedrům i podzimním plískanicím. Díky menším rozměrům navíc působí velmi nenápadně, za což vděčí i barevným odstínům umožňujícím maskování nejen ve členitém terénu. Neviditelný přísvit se pak postará o kvalitní snímky i během podvečera nebo nočních hodin, na které si někteří rafinovanější zloději rádi počkají. Chránit můžete přitom nejen svůj rodinný domek nebo zahradu, ale samozřejmě také rekreační nemovitost – chatu nebo chalupu – kde po většinu roku nejste, a přesto byste rádi měli přehled, kdo se pohyboval v blízkém okolí…

Kontrast i hloubka přesně podle původních očekávání
Fotit tak, aby byl snímek opravdu průkazný a tvář byla identifikovatelná už na první pohled? To dnes už není žádný problém, moderní technologie umí opravdu hodně! Velkou předností je také menu kompletně v češtině, díky němuž základní nastavení a uvedení do provozu nebude činit nejmenší problémy. Fotopast GSM výborně zaměří i lesní zvěř, která přišla na váš pozemek najít něco k snědku během kruté zimy. Ale také záškodníky, jimž se zachtělo vašich cenností v domnění, že zůstanou stejně neodhaleni. Ovšem, chyba lávky! Propracovaný bezpečnostní systém bude pracovat vždy ve váš prospěch!
Spoustu další užitečné elektroniky naleznete na eshopu cel-tec.cz.

Zdroje:
Inzerce