Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

E.ON rozdává slevy a výhody. Které zaručeně využijete?

E.ON rozdává slevy a výhody. Které zaručeně využijete?
zdroj: tisková zpráva

Dodavatelé energií v posledních letech rozšiřují nabídku služeb a bonusů, kterými hýčkají své zákazníky. Premiantem v péči o zákazníky je společnost E.ON, která těm svým poskytuje řadu chytrých služeb a praktických slev. Které nejlépe využijete v letních měsících?

Příspěvek na nákup klimatizace

Vysoké teploty v letních měsících nás často přivádějí před rozhodnutí, zda si do bytu či domu nekoupit klimatizaci. Společnost E.ON nabízí svým zákazníkům slevu 25 % na klimatizace české společnosti Sinclair. Vybírat lze přitom z řady druhů nejen podle velikosti, ale také způsobu instalace (nástěnné, podstropní i parapetové).

Bonus pro vás: Sleva 25 % na klimatizaci Sinclair

Sleva až 4 000 Kč na elektrokolo

Elektrokola jsou skvělý dopravní prostředek. Na většinu míst se s nimi dostanete rychleji než autem, ale zároveň se při šlapání do kopce nezapotíte. Elektrická kola Lectron se vyznačují nejen moderním vzhledem, ale také nízkou hmotností a dlouhým dojezdem. Jejich nákup vás navíc vyjde levněji díky slevě až 4 000 Kč.

Bonus pro vás: Sleva až 4 000 Kč na elektrokola Lectron

Levnější elektřina či plyn

Přestože se ceny elektřiny a plynu v posledních měsících snižují, každý z nás by si jistě přál ušetřit ještě o trochu víc. Stávajícím zákazníkům poskytuje E.ON mnohé zajímavé odměny za věrnost a zajímavé akční nabídky, které jim pomohou snížit cenu energií.

Domácnosti a podnikatelé, kteří uvažují o změně dodavatele elektřiny nebo plynu, si mohou úsporu u společnosti E.ON snadno spočítat na kalkulačce – konkrétní úsporu budou znát během několika vteřin. Při sjednání smlouvy na webu www.eon.cz navíc získají slevu 1 000 Kč ze svého prvního vyúčtování.

 Bonus pro vás: Levnější elektřina & levnější plyn

Sleva až 36 % na nový vůz na CNG

Jaro a léto je nejlepším ročním obdobím pro nákup nového vozu. Chcete, aby bylo vaše nové auto ekologičtější a mělo levnější provoz? Řešením je pohon na stlačený zemní plyn CNG. Ten aktuálně v ČR využívá přes 10 000 vozů, které mohou tankovat na 87 místech. Vozy na stlačený zemní plyn mají až o 40 % nižší náklady na palivo a nyní si je můžete pořídit se slevou až 36 %. Díky CNG kartě od E.ON budete navíc v budoucnu tankovat levněji než ostatní řidiči.

Bonus pro vás: Katalog CNG vozidel & zdarma CNG karta E.ON

Opravy spotřebičů či revize kotle

Pokazila se vám doma pračka, lednička či jiný spotřebič? Zákazníci společnosti E.ON si s jeho opravou nemusejí lámat hlavu: služba E.ON Servis+ za ně vyřeší pozáruční opravy těchto spotřebičů a pomůže také v dalších situacích, jako jsou zabouchnuté klíče či vysklené okno. Pro ty z vás, kteří doma vytápějí plynovým kotlem, je pak určena služba E.ON Servis kotlů, která zajistí jeho pravidelnou roční revizi.

Bonus pro vás: E.ON Servis kotlů & E.ON Servis+