Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 8°C Skoro zataženo

Chytrými funkcemi nabitý Mate 50 Pro představuje to nejlepší z vlajkových smartphonů HUAWEI

Chytrými funkcemi nabitý Mate 50 Pro představuje to nejlepší z vlajkových smartphonů HUAWEI
zdroj: Huawei

Novinka mezi smartphony HUAWEI, model Mate 50 Pro, okouzlí svým designovým zpracováním už na první pohled. Co ale na první pohled vidět není je jeho mimořádný výkon, špičkové fotografie a možnost vybavení obrovským množstvím aplikací prostřednictvím platformy AppGallery. Díky nespočtu chytrých funkcí se z Mate 50 Pro bezpochyby stane váš každodenní pomocník pro práci, zábavu, organizaci času i komunikaci.

Mate 50 Pro představuje dosavadní vrchol inovací řady Mate a stal vůbec nejvýkonnějším vlajkovým smartphonem v historii společnosti HUAWEI. Je vybaven nejlepšími technologiemi v oboru, a to jak z hlediska kvality mobilních fotografií, tak i celkového výkonu a široké nabídky aplikací díky AppGallery. Těšit se můžete také na vylepšený výkon s EMUI 13, který dělá celkový uživatelský zážitek mnohem plynulejší.

Mobilní fotografování na profesionální úrovni

Telefony Mate 50 Pro jsou vybaveny špičkovou Ultra Aperture Camera s nastavitelnou fyzickou clonou o velikosti 10. Fotoaparát však využívá vymožeností hned v několika oblastech, a sice ve vývoji optiky, mechanického provedení, zobrazovací technologie a zpracování obrazu, a přináší tak to nejlepší v oblasti mobilní fotografie. Inteligentní clona se přizpůsobuje tak, aby odpovídala dané scéně, přičemž po přepnutí do profesionálního režimu naopak uživatelům umožní ručně nastavit hloubku ostrosti a stupeň rozostření.

Co se týče výkonu za zhoršených podmínek fotografování, i tady si Mate 50 Pro dobře poradí. V případě nočního režimu fotoaparát pořizuje snímky s dobrou světlostí a zřetelnými detaily. Portrétní režim využívá přirozené rozostření pozadí, aby fotografovaný objekt vynikl nad okolím. Za zmínku stojí také periskopový teleobjektiv, který podporuje až 200násobný zoom, takže vám dokáže na displej telefonu přenést scény z velkých dálek.

MKT_Mate50 Pro_KSP Shot_HQ_Ring Light Case_Silver_EN_JPG_20220906 zdroj: Huawei

Miliony aplikací díky AppGallery

Ať už váš telefon využíváte pro pracovní účely, hraní her, baví vás úprava fotografií nebo vše z toho, svůj Mate 50 Pro můžete snadno vybavit aplikacemi přímo sobě na míru. Jako všechny smartphony HUAWEI je i Mate 50 Pro vybaven přístupem k téměř nekonečnému množství aplikací z obchodu AppGallery. Samozřejmě nechybí populární sociální sítě jako jsou Facebook, Instagram nebo Tik Tok, ale k dispozici toho máte mnohem více.

Možná malým překvapením je fakt, že do svého Mate 50 Pro bez obtíží můžete získat také aplikace od Google pomocí vychytávky jménem Gspace. Jak už název vypovídá, jde o prostor, který slouží jako prostředník ke službám a aplikacím Google. Stačí si vybrat aplikace které vás zajímají a během pár minut je můžete začít v prostředí Gspace využívat naplno.

Aby vás úložiště neomezovalo

Pro správný chod aplikací je však důležitý nejen skvělý výkon, ale také kapacita paměti. Naštěstí s Mate 50 Pro o dostačující úložiště bát nemusíte. Kromě toho, že smartphone disponuje obrovským prostorem 256 GB, přináší EMUI 13 novou funkci SuperStorage, což je vůbec první technologie hyperprostorové komprese úložiště, která uživatelům rozšiřuje úložný prostor až o 20 GB. SuperStorage totiž automaticky detekuje duplicitní soubory a spolu s aplikací HUAWEI Optimiser umí duplicitní soubory komprimovat. S Mate 50 Pro tak máte jistotu, že své úložiště využíváte vždy efektivně.

MKT_Mate50 Pro_ KSP Shot_16-9_HQ_Orange_JPG zdroj: Huawei

Baterie, na kterou je spoleh

Abyste si mohli užívat všech funkcí naplno, je Mate 50 Pro vybavený výkonnou baterií s vysokou kapacitou 4700 mAh a schopností nabíjení SuperCharge. Pomocí kabelu tak můžete svůj Mate 50 Pro nabíjet rychlostí příkonu 66 W nebo 50 W v případě bezdrátového nabíjení. Díky tomu se můžete spolehnout, že i při intenzivním používání telefon nejen dlouho vydrží, ale pokud se vybije, je opět brzy připraven k dalším hodinám provozu.

Další z čerstvých novinek HUAWEI, nova 10 Pro, také přichází s výbavou, co rozhodně stojí za pozornost. Smartphone je vybaven hlavním fotoaparátem s rozlišením 50 Mpx, 60 Mpx předním duálním fotoaparátem, schopností 100 W nabíjení SuperCharge a technologií Touch Turbo 2.0, s kterou si díky skvělé kvalitě zvuku a stereofonnímu systému dvou reproduktorů vychutnáte naprosté audiovizuální pohlcení.

Více o novince se dozvíte na oficiálních stránkách HUAWEI.

Zdroje:
Inzerce