Dnes je neděle 5. května 2024., Svátek má Klaudie
Počasí dnes 22°C Dešťové přeháňky

Bezpečnost visí ve vzduchu. Překvapivě jednoduché a efektivní zámky nemusí být drahé

Bezpečnost visí ve vzduchu. Překvapivě jednoduché a efektivní zámky nemusí být drahé
zdroj: Aoy_Charin / Shutterstock.com

Kdo by neznal visací zámky, jeden z nejběžnějších, nejúčinnějších a nejméně nákladných způsobů zabezpečení různých místností a objektů? To jen potvrzuje jejich dlouhodobá konkurenceschopnost i v době rostoucí popularity chytrých zámků. Skříň s vánočními dárky, kam nechcete, aby vaše ratolest věřící na Ježíška nahlédla, branka do kůlny nebo třeba šuplík s důležitými dokumenty jsou jen 3 příklady mluvící za celou plejádu možností použití visacího zámku na kód.

Vybírat můžete mezi visacím zámkem na klíč nebo kód, přičemž obě varianty mají svá pro a proti. Kódový zámek vás zbavuje nutnosti nosit s sebou klíč a kód snadno sdělíte jiné osobě, pokud potřebujete. Zámky se rozdělují do šesti bezpečnostních tříd – od nejnižšího po nejvyšší zabezpečení a můžete si tak zvolit, jak vysoká ochrana je potřeba. Bezpečnostní třída 4 je vhodná do domácnosti, třída 6 pak ochrání ty nejdůležitější cennosti. Využijte sílu jednoduchosti a pořiďte si kódové zámky všude tam, kde chcete zkomplikovat přístup nevyžádaným návštěvníkům.

Klíč ke snadnějšímu životu je bezklíčovost

Kódový visací zámek může výrazně zlepšit každodenní život mnoha způsoby. Jednou z hlavních výhod je pohodlí. Bez nutnosti fyzického klíče nebo klasického zámkového systému si otevřete zabezpečený prostor nebo objekt pomocí jednoduchého zadání předem nastaveného kódu. Toto řešení eliminuje starosti spojené s hledáním klíče nebo jeho ztrátou.

Dále přináší aspekt bezpečnosti, protože kódové zámky často umožňují individuální nastavení přístupových kódů pro různé osoby. To je užitečné zejména v domácnosti s více členy, kde je potřeba řídit a monitorovat přístup různých uživatelů.

tiscali.cz PR 2 zdroj: Tisková zpráva

Spása pro cestovatele

Kódový zámek a dobrodruzi jdou ruku v ruce. Zpožděné doručení zavazadla není výjimka a díky zabezpečení visacím zámkem na kód si můžete být jistí, že vám z něj nikdo nic nevezme. A co si budeme nalhávat – vy nemusíte myslet na to, kam jste to jen schovali klíček od zámku.

Všestranná efektivní řešení nemusí být drahá. Kódové zámky mají své místo na poli zabezpečení všeho možného jisté i do budoucnosti.

tiscali.cz PR 3 zdroj: Tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce