Dnes je čtvrtek 9. května 2024., Svátek má Ctibor
Počasí dnes 17°C Polojasno

Australská policie vyšetřuje údajné napadení fotoreportéra otcem Taylor Swiftové

Australská policie vyšetřuje údajné napadení fotoreportéra otcem Taylor Swiftové
zdroj: Foto: Taylor Switft AP Photo George Walker IV

Australský fotoreportér Ben McDonald tvrdí, že ho dnes ráno udeřil otec hvězdné americké zpěvačky Taylor Swiftové na molu v přístavu australského Sydney. Incident vyšetřuje policie, uvedla agentura Reuters.

Potyčka se odehrála po posledním koncertě Swiftové v největším australském městě. Policie potvrdila, že vyšetřuje údajné napadení, do něhož byly zapleteni 71letý muž a jeden další muž v přístavišti Neutral Bay zhruba ve 2:30 místního času. Policie přímo nejmenovala otce zpěvačky Scotta Swifta, jemuž je 71 let.

Podle místních médií je stěžovatelem australský fotograf, který čekal na Taylor Swiftovou a jejího otce, když přijeli k Neutral Bay po noční výletní plavbě přístavem. Swiftová byla v tu dobu s otcem, ale při incidentu už byla v automobilu, uvedla televize ABC.

Mluvčí zpěvačky řekl magazínu Rolling Stone, že dva lidé si vůči Swiftové a jejímu doprovodu počínali agresivně. V prohlášení týmu Swiftové se dokonce uvádí, že chtěli jednu členku doprovodu hodit do vody.

McDonald si naopak stěžuje, že lidé kolem Swiftové se proti pořizování fotografií bránili deštníky a došlo k potyčce, do níž se zapojil otec 34leté popové divy.

Zdroje: