Dnes je sobota 26. října 2024., Svátek má Erik
Počasí dnes 9°C Zataženo

Žena šla večer do baru s kamarády. Po návratu zjistila, že dluží bilion korun

Žena šla večer do baru s kamarády. Po návratu zjistila, že dluží bilion korun
zdroj: Profimedia

TikTokerka Gabe Floressová se podělila o nečekaný zážitek, který se jí a jejím přátelům přihodil po večeru stráveném v baru. Po návratu domů se jedna z jejích kamarádek rozhodla zkontrolovat stav svého bankovního účtu, protože měla pocit, že během večera mohli utratit více peněz, než plánovali. To, co však na svém účtu objevila, ji naprosto šokovalo. Kamarádka, jménem Maddie, zjistila, že její účet vykazuje dluh ve výši 49,9 miliard dolarů, což je více než bilion korun. Byla naprosto zděšená a okamžitě kontaktovala banku, aby situaci objasnila.

Zaměstnanci banky byli stejně překvapení jako ona, protože se s něčím takovým dosud nesetkali.

Po několika telefonátech a vysvětlování se ukázalo, že se jednalo o technickou chybu na straně banky. Mluvčí banky později pro web Newsweek potvrdil, že během víkendu došlo k technickým problémům, které ovlivnily omezený počet účtů. Ujistil, že problém byl rychle vyřešen a všechny dotčené účty nyní vykazují správné zůstatky.

Tento incident ukázal, jak důležité je pravidelně kontrolovat své bankovní účty a být připraven na nečekané situace, které mohou nastat i kvůli technickým chybám. Naštěstí se vše vyřešilo bez vážných následků, ale Maddie a její přátelé si z tohoto zážitku jistě odnesli ponaučení.

Zdroje: