Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 16°C Polojasno

Vtipné narozeninové dárky, které rozesmějí každého

Vtipné narozeninové dárky, které rozesmějí každého
zdroj: Freepik.com

Vtipné narozeninové dárky přinášejí radost a smích, což je ideální pro oslavu tak významného dne, jakým jsou narozeniny.

Vtipné předměty s potiskem – klasika, která neomrzí

Pro milovníky technologie jsou skvělou volbou gadgety s humorným nádechem, jako jsou například vtipné USB flash disky nebo hrající kuchyňské nástroje. Pro ty, kteří mají rádi dekorace, mohou být výbornou volbou směšné polštáře nebo neobvyklé svícny, které dodají interiéru šmrnc a zároveň vykouzlí úsměv. Klasikou, která neomrzí jsou vtipné hrnky a trička s narozeninovým potiskem. Nadělit je můžete kamarádce, sourozenci, mamince i dědovi. Na e-shopech si můžete vybrat již připravený potisk nebo si vymyslet svůj vlastní, který vás třeba s oslavencem spojuje.

Pro cestovatele a požitkáře

Pro ty, kteří rádi cestují nebo zkoušejí nové věci, může být skvělým dárkem například poukaz na zážitkový den, jako je kurz vaření s humorným twistem nebo den strávený v zábavním parku. Oslavence můžete poslat na lekci jógy smíchu nebo na beerbike jízdu po Praze.

Vtipný komiks nebo kniha

Pokud chcete dárek, který se bude dál rozvíjet, zvažte odběr komiksu nebo časopisu s humorným obsahem. To je dárek, který bude obdarovaného bavit po celý rok.

Kuchařky s vtipnými recepty

Pro milovníky jídla a pití existují různé humorné kuchařské knihy nebo sady na přípravu koktejlů s vtipnými názvy a recepty. Takové dárky spojují zážitek z vaření nebo mixování s radostí ze sdílení smíchu s přáteli a rodinou.

Vtipné narozeninové dárky nejsou jen o smíchu, ale také o ukázání, že jste si dali práci s výběrem něčeho, co bude obdarovaného bavit a co odráží vaši osobní vztah. Zkuste se zamyslet nad tím, co oslavenec dělá nejraději a dle toho hledejte. Věřte, nabídka je opravdu veliká. Je to o vytváření radostných okamžiků a vzpomínek, které zůstanou s obdarovaným dlouho po skončení oslavy.

Zdroje:
komerční sdělení / PR