Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Velkolepá vodní show z New Yorku přímo v centru Prahy

Velkolepá vodní show z New Yorku přímo v centru Prahy
zdroj: tisková zpráva

Nevšední zážitek pro širokou veřejnost nabídne velkolepá vodní show, která slavila úspěch u diváků v New Yorku. K vidění bude ve dnech 9. – 11. října v samotném srdci Prahy a to zcela zdarma.

Představení slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny diváky. V prostoru mezi Palackého a Železničním mostem (na tzv. Náplavce) v Praze vznikne unikátní vodní projekční plocha o rozměru 1 000 metrů čtverečních. Ozvučení show bude zajišťovat velkolepá aparatura, kterou při svém koncertu využívala například i královna popu, zpěvačka Madonna. Diváci se mohou těšit na vodu stříkající do výšky pětipatrového domu, pestrobarevné projekce i monumentální hudební doprovod.

water_screenshow_2 zdroj: tisková zpráva

Patnáctiminutová show využívá stejné množství vody, které je potřeba k naplnění 25metrového plaveckého bazénu. Kabely, hadice a potrubí využívané v rámci představení dohromady měří více jak 5 km, přičemž na převoz technického vybavení je potřeba až 30 kamionů.

Show se bude konat od čtvrtka 9. do soboty 11. října na Rašínově nábřeží v Praze, vždy v časech od 19:30, 20:30 a 21:30 a za každého počasí. Vstup je zcela zdarma!