Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

TISCALI MEDIA je sedmým největším provozovatelem na českém internetu

TISCALI MEDIA je sedmým největším provozovatelem na českém internetu
Ředitel Tiscali Media, a.s. Michal Kubík | zdroj: tisková zpráva

Skupina TISCALI MEDIA se podle údajů nezávislého měření Netmonitor vypracovala v lednu 2014 nově do první desítky provozovatelů na českém internetu. Její sedmé místo znamená 2 849 697 reálných uživatelů za měsíc.

„Zásah webů skupiny TISCALI MEDIA je obrovský a tímto umístěním potvrdila svůj návrat mezi největší hráče na českém trhu,“ řekl k novým údajům o návštěvnosti ředitel Tiscali Media, a.s. Michal Kubík. K postupu na žebříčku pomohla skupině akvizice media zastupitelství ARBO Media, která byla oznámena začátkem ledna. Do čísel měřených Netmonitorem naopak nejsou zahrnuta čísla návštěvnosti služby Skype, kterou Tiscali Media již druhým rokem exkluzivně obchodně zastupuje a jejíž zásah je přes 2,5 milionu reálných uživatelů měsíčně.

Výrazného nárůstu se v lednu dočkaly skoro všechny weby skupiny v čele s Osobnosti.cz, Games.cz a Nasepenize.cz. Pozitivní trend je patrný také na návštěvnosti filmového webu Dokina.cz, který se v polovině roku 2013 dočkal radikální proměny designu i celkového stylu.

Zdroje:
Vlastní