Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Skoro zataženo

Skládací kolo – praktický společník a novodobý fenomén!

Skládací kolo – praktický společník a novodobý fenomén!
zdroj: tisková zpráva

Zažívají v posledních letech velký rozvoj a oblibu. Stávají se neocenitelným dopravním prostředkem ve městě a skvělým parťákem pro výlety na kole. Řeč je o skládacích kolech.

Moderní skládací kola nabízejí unikátní vlastnosti, které oceníte v mnoha situacích.  Na rozdíl od klasických kol skládačku ve složeném stavu uložíte i ve stísněných prostorách, hodí se do bytů a prostředí, kam by se vám klasické kolo nevešlo. Rozměry složeného kola se totiž pohybují okolo pouhých 40×60×80 centimetrů. V práci se vám pohodlně složí pod stůl, v hromadné dopravě pod nohy. Ušetříte si trápení s parkováním a navíc ještě spojíte nutné dojíždění s příjemným koníčkem.

1_dahon zdroj: tisková zpráva

Se skládacím kolem odpadá i zvedání a připevňování kol na zahrádku auta, jednoduše složenékolo dáte do kufru auta a můžete vyrazit na výlet. Neocenitelné je např. i na lodí nebo v karavanu. Pro rekreační výlety kolem 20-30km je takové kolo ideální, i když se často objevují nadšenci, kteří si skládačku vystrojí třeba na 2 000 kilometrovou expedici.

I přes svou malou velikost ale neztrácí skládací kolo nic z praktičnosti klasických kol. Moderní skládací kola nabízejí různé kombinace vybavení, převodů a dalšího osazení a díky své konstrukci si zachovávají výborný komfort při jízdě.

3_kolos zdroj: tisková zpráva

Hledáte pro své kolo osobitý vzhled? Dnes si můžete dokonce navrhnout kolo přesně podle svého gusta – v jakékoliv barvě či v různých variantách osazení. K tomu vám poslouží online konfigurátor značky Kolos. Své nové skládací kolo si doslova poskládáte online a to vám bude za pár týdnů doručené až domů.

Poznejte i vy kouzlo skládacích kol! Přejeme vám mnoho šťastných kilometrů!

Zdroje:
Inzerce