Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Rychlá půjčka až 150 000 Kč s vyplacením do 15 minut

Rychlá půjčka až 150 000 Kč s vyplacením do 15 minut
zdroj: Tisková zpráva

Odpadlo vám financování nebo čelíte nečekaným výdajům, které si žádají pohotové řešení? Dobrá zpráva, vše můžete vyřešit během čtvrt hodiny, aniž byste někam chodili. Online půjčka s dlouhodobou splatností je posuzována v řádech několika minut a ihned vyplácena na účet, díky čemuž lze ještě dnes uhradit vše, co vás čeká.

O kolik můžete žádat a na jak dlouho

Ať chcete vybavit domácnost, opravit auto, nebo uhradit studia, máte k dispozici 20 000 až 150 000 Kč se splatností do 3 let. O jakou částku si řeknete, či jak dlouho ji budete splácet, záleží na vás. Poskytovatel půjčky to nechává zcela ve vaší režii, takže si můžete nastavit takové splátky, co vyhovují vám a vašemu rozpočtu. Nikdo vás nebude nutit, ať ho zatížíte více, než sami chcete.

Schválení půjčky je hotové do 5 minut

Potřebujete svou situaci řešit ihned a nemůžete čekat, jestli vám úvěr někde schválí? Nemusíte. Tato společnost vyhodnocuje všechny žádosti obratem po obdržení, takže obvykle do 5 minut víte, na čem jste. Expresní posouzení je standard pro nové i stávající klienty a nemusíte za něj nic připlácet, stačí v pohodlí domova vyčkat na informativní SMS zprávu.

Za 10 minut máte peníze na účtu

Rychlost v každém kroku, tak se poskytovatel nebankovní půjčky prezentuje a nabízí klientům zaslání peněz ihned po schválení žádosti. Díky okamžitým platbám je převod možný i do cizí banky, a to aniž byste museli za expresní vyplacení do 10 minut něco hradit. Velmi rychle tak můžete pokrýt vše, co je třeba, a odpadá vám hledání druhého řešení.

Za půjčku nemusíte ručit ani zastavovat majetek

I když si řeknete o nejvyšší částku, nevyžaduje poskytovatel úvěru, abyste k sobě měli ručitele, nebo dokonce zastavovali nemovitost či jiný majetek. Jednalo by se o zbytečné zdržení celého procesu, což ve většině situací není žádoucí. I díky tomu tedy obdržíte požadované peníze na bankovní účet do 10 minut od schválení žádosti.

Zdroje:
Inzerce