Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Rádio Srdcem pro Život dětem - 9. prosince na Staroměstském náměstí

Rádio Srdcem pro Život dětem - 9. prosince na Staroměstském náměstí
zdroj: tisková zpráva

V sobotu 9. prosince proběhne v rámci vánočních trhů na Staroměstském náměstí charitativní koncert s názvem Rádio srdcem pro Život dětem, jehož generálním partnerem je společnost Lidl Česká republika.

Na koncertu, který pomůže vážně nemocným dětem vystoupí kapela Kryštof, Mirai & Poetika, Marek Ztracený, Anna K a další. Celým odpolednem budou provázet moderátorské tváře rádia Evropa 2 a Frekvence 1, mezi kterými nebude chybět Petr Říbal, NASTY a další.

Pro děti je připraven zábavný program s populárním prasátkem Pigy. Vstup na koncert je zdarma.

Během koncertu bude možné přispívat na sbírkové konto o.p.s. Život dětem, zasláním DMS, telefonátem do call centra známým osobnostem nebo nákupem samolepky, placky nebo elektrické svíčky, které budou prodávat hostesky v průběhu akce.

dsc4661-kopie zdroj: tisková zpráva

Výtěžek koncertu je věnován na pomoc vážně nemocným dětem v domácí péči svých rodičů z celé České republiky, kterým budou zakoupeny kompenzační a zdravotní pomůcky, uhrazena speciální léčba nebo ozdravné a rehabilitační pobyty.

Již nyní lze posílat finanční příspěvky na účet 83297339/0800, variabilní symbol 7777 nebo posílat dárcovské SMS ve tvaru DMS ZIVOTDETEM 30, 60 nebo 90 na číslo 87 777. Cena DMS je 30 nebo 60 nebo 90 Kč, Život dětem obdrží 29, 59 nebo 89 Kč. Více na www.darcovskasms.cz

Do pomoci se zapojuje nejen široká veřejnost, ale také dárcovské společnosti, které se rozhodly na pomoc nemocným dětem přímo na místě darovat nemalé finanční částky. Těšíme se na zástupce společností Kübeck, PRO.MED.CS Praha, Spedica, Hondl Global Services a další.

V závěru koncertu dojde také k předání výtěžku ze sbírky Srdce dětem, která již sedmým rokem probíhala v obchodním řetězci Lidl. 

Zdroje:
Inzerce