Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Pojišťovnou roku se stala Česká podnikatelská pojišťovna

Pojišťovnou roku se stala Česká podnikatelská pojišťovna
zdroj: tisková zpráva

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) získala ocenění ve čtyřech z pěti vyhlašovaných kategorií prestižní ankety Pojišťovna roku 2013. ČPP se na předních místech ankety objevuje pravidelně, potvrzuje tak, že jako univerzální pojišťovna patří mezi špičku pojistného trhu ve všech oborech pojišťovnictví.

ČPP si odnesla z letošního 14. ročníku  ankety celkem čtyři ocenění. V nejsledovanější kategorii pojištění průmyslu a podnikatelů obsadila 3. místo. Pomyslnou bronzovou medaili získala ČPP také v kategorii autopojištění a v kategorii pojištění občanů. Ve srovnání s loňským rokem se ČPP podařilo dostat do pětky nejlepších také ve vysoce konkurenční kategorii životního pojištění a vybojovat 4. místo.

Cílem ankety Pojišťovna roku je posoudit kvalitu poskytovaných služeb a produktů významných pojišťoven na českém trhu. „O výsledcích ankety Pojišťovna roku svými hlasy rozhodují samotní makléři, kteří s produkty pojišťoven každodenně pracují, nehodnotí pouze kvalitu produktů, ale také servis, který pojišťovny poskytují nejen jim, ale i jejich klientům. Získaných ocenění si velmi vážíme, zároveň jsou pro nás výzvou a motivací do budoucna,“ komentoval výsledky ČPP generální ředitel Jaroslav Besperát.

Organizátory této nejstarší soutěže na pojistném trhu jsou Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) a Česká asociace pojišťoven (ČAP) společně se specializovaným serverem oPojištění.cz. Záštitu nad anketou opět převzal guvernér ČNB Miroslav Singer.