Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Články autora

Médea PR

Zprávy

Česko letos zažilo extrémní výkyvy počasí. Vítr poničil přes čtyři sta budov

Médea PR 2. 10. 2016
Českou republikou se letos prohnaly výjimečně ničivé bouřky. Poryvy větru a přívaly deště během jarních a letních měsíců způsobily podle odhadů škody dosahující téměř jedné a půl miliardy korun. Mezi nejčastější události patřily poškozené střechy, kterých experti z odborného portálu Všeostřeše.cz napočítali 420. 
Zprávy

V Praze byly k nahlédnutí byty nové prémiové rezidence

Médea PR 1. 8. 2016
Zájem o luxusní bydlení podle developerů roste a Praha se v tomto segmentu dostala na špičku především díky vysoké úrovni těchto nemovitostí. Originální byty, zajímavé výhledy, nadčasová  architektura – to vše splňuje i bydlení v Rezidenci Sacre Coeur 2. Přesvědčit se o tom mohli návštěvníci během Dnů otevřených dveří. 
Ženy

Staňte se designérem vaší jídelny

Médea PR 13. 4. 2016
Podmínkou každého stolování je zcela jistě upravený stůl. Ať už se jedná o slavnostní příležitost či rodinnou oslavu, je důležité se posadit ke krásně prostřenému stolu. Při samotné přípravě se fantazii meze nekladou. Nová prodejna Stonebridge nabízí vše, co zpříjemní posezení u snídaně či oběda a navíc stylově! Vybavení do domácnosti od prestižních světových značek dodá vašemu bydlení nezaměnitelný styl. Každý detail je promyšlený a během několika minut vykouzlíte tu pravou slavnostní atmosféru.
Ženy

Jak připravit zahradu na teplé dny

Médea PR 24. 3. 2016
Jaro konečně zaklepalo na vrátka a nastal ten správný čas pro velký zahradní úklid. Během zimních měsíců dostala opravdu hodně zabrat, jelikož chlad a sníh pro ni byly výraznou zátěží. Přinášíme proto několik rad, jak zahradu opět přivést k životu a především jak ji zvelebit tak, aby nám během několika příštích teplých měsíců dělala jen samou radost. 
Zprávy

Autobazary přicházejí s novým typem financování ojetin

Médea PR 2. 2. 2016
Zcela nový způsob, jak si pořídit ojetý vůz, začínají nabízet některé autobazary: jde o kombinaci operativního leasingu a spotřebitelského úvěru. Zákazníci si tak mohou vybrat vozidlo při nulové akontaci a nízkých měsíčních splátkách a po uplynutí dvou nebo tří let mají na výběr – buď zůstatkovou hodnotu doplatí, nebo nabídnou autobazaru vozidlo k zpětnému odkupu. 
Zprávy

Úraz na dovolené může být pořádná finanční zátěž

Médea PR 8. 12. 2015
V zimě na lyžovačku do Alp, v létě pak na pláž ke Středozemnímu nebo Egejskému moři. Tak vypadá dovolená mnoha českých rodin. Při výběru rekreace bychom neměli myslet jen na to, jestli pořídit pobyt all inclusive a jakou destinaci to letos vlastně zvolíme, ale také na rizika, která nám hrozí. Takový nečekaný úraz totiž umí nejen pokazit celou dovolenou, ale také pěkně provětrat naše peněženky. 
Zprávy

Konkurenční boj velkých autobazarů tlačí úvěry na nákup ojetých vozů na historické minimum

Médea PR 24. 11. 2015
Stále více lidí si ve velkých autobazarech vyřizuje jak nákup vozu, tak i jeho financování. Jejich počet oproti loňsku stoupl o více než třináct procent. Jde o výsledek letošní změny obchodní strategie renomovaných prodejců ojetých vozů: někteří v rámci konkurenčního boje nabízejí automobily dokonce s nulovým přeplatkem. 
Zprávy

Zdravotní pojišťovnu můžete nově změnit do konce září

Médea PR 23. 9. 2015
Lidé, kteří si nestihli změnit zdravotní pojišťovnu do konce června, mají možnost vše napravit v průběhu září. Prodloužení termínu do konce září umožňuje novela zákona o veřejném zdravotním pojištění.