Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes -2°C Skoro zataženo

Pátý ročník akce Festival Exportu jíž za měsíc nabídne vystavovatelům unikátní obchodní vazby

Pátý ročník akce Festival Exportu jíž za měsíc nabídne vystavovatelům unikátní obchodní vazby
zdroj: tisková zpráva

Křižíkovy pavilony na pražském Výstavišti Holešovice přivítají již popáté nejen účastníky, ale zejména vystavovatele z celého světa na akci Festival Exportu. Ta se uskuteční ve dnech 14. – 15. 6. 2017, a i tentokrát se bude jednat o reprezentativní událost. 

Stejně jako v minulém roce, kdy navštívilo více než 800 účastníků ze 45 zemí celého světa, i letos organizátoři akce očekávají vysokou účast. Tu již nyní potvrdilo více než 20 velvyslanectví včetně partnerských firem. Festivalu se tak zúčastní nejen oficiální vládní delegace, ale zejména i podnikatelské mise.

Obě hlavní části (přednáškovou a expoziční) budou doprovázeny organizovanou sérií obchodních meetingů - B2B Eventem, v jehož rámci návštěvníci mohou realizovat krátké obchodní schůzky se svými protějšky z několika desítek evropských i mimoevropských zemí.

 „Cílem akce je nejenom podpora společností v oboustranné mezinárodní obchodní spolupráci a poskytnutí aktuálních informací a kontaktů, které jsou potřebné nejenom k úspěšnému exportu. Máme ověřeno z minulých ročníků, že okamžité obchodní příležitosti vznikají na Festivalu. Společnostem jsou touto cestou představeny také obchodní a kulturní zvyklosti jednotlivých exportních destinací“, říká David Kratochvíl, předseda sdružení CzechInno David Kratochvíl.

fex_2017_info (1) zdroj: tisková zpráva

Zejména pro vystavovatele je připraveno mnoho výhod. Všichni vystavovatelé na této akci získají benefity jako je účast na společenském večeru Festivalu s účastí VIP hostů, kompletní seznam účastníků Festivalu pro obchodní využití, možnost prezentace produktů a služeb před účastníky z více než 30 zemí světa či možnost rozhovoru s přítomnými médii. Kompletní nabídka plnění pro vystavovatele je součástí přiložené prezentace. „Pro čtenáře TISCALI MEDIA  poskytneme slevu 40% slevu na vystavovatelský poplatek. Stačí napsat do poznámky Tiscali Media. Pouze jako vystavovatel s informačním místem si vytvoříte unikátní obchodní vazby“, dodává Kratochvíl.

Proč se zúčastnit Festivalu Exportu 2017 CZ jako vystavovatel?

  • Vystavovatelé v rámci Festivalu Exportu CZ 2017 získají nespočet benefitů, mezi které patří:
  • Cenné kontakty a informace důležité pro obchodní spolupráci se zahraničím
  • Okamžité obchodní příležitosti
  • Možnost prezentace vlastní společnosti a jejích inovativních produktů a služeb
  • Možnost inspirace od společností, které jsou úspěšné na poli mezinárodního obchodu
  • Poradenství přímo na míru vlastní společnosti přímo od těch, kteří v daném zájmovém teritoriu působí.

Doprovodný program festivalu budou reprezentovat expozice českých i zahraničních firem a institucí nabízejících své produkty a služby včetně oblíbených ochutnávek cizokrajných pokrmů a nápojů....

Více informací najdete na www.festivalexportu.cz.

Zdroje:
Inzerce