Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Okamurův kandidát v problémech. Věřitelé si ho našli na mítinku

Okamurův kandidát v problémech. Věřitelé si ho našli na mítinku
Milan Šarapatka | zdroj: tisková zpráva

Pražský lídr kandidátky Úsvitu přímé demokracie Milan Šarapatka má problém. Jeho dodavatelé projektu Školícího střediska v Řepíně u Mělníka ho obviňují z dlužných částek za odvedenou, ale částečně neproplacenou práci. Informace přinesl v pondělí server Prvnízprávy.cz.

Redakce serveru Prvnizpravy.cz hovořila s projektantem Jiřím Vaňkem, který obviňuje kandidáta Úsvitu Šarapatku, že dluží vysokou částku za objednané a zhotovené stavební projekty.

„Je to otázka obchodní dohody a pan Šarapatka tuto dohodu nesplnil,“ řekl a objasnil, že měl vyhotovit podklady pro žádost o dotaci na zámek Řepín. Na to konto si prý sehnal tým a sepsal smlouvu. „Už rok a půl chci s panem Šarapatkou marně jednat,“ sdělil.

Inženýr Vaněk podle svých slov navštívil i mítink Úsvitu a veřejně se zeptal, zda je Milan Šarapatka ochoten jednat o nějaké formě srovnání. „Místo aby prověřovali fakta a navrhli nějaké vstřícné jednání, bagatelizovali," uzavřel Vaněk.

„Panu Vaňkovi nedlužím ani korunu! Naopak já jsem byl podveden a tito pánové se toho spoluúčastnili," reagoval stručně jindy výmluvný Šarapatka. Celková dlužná suma má být kolem milionu korun.

Zdroje: