Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Odvážnej Saša Vondra rozjel kampaň, na kterou nezapomenete

Odvážnej Saša Vondra rozjel kampaň, na kterou nezapomenete
zdroj: Mediafax

Ministr obrany a senátor Alexandr Vondra předložil svým voličům v senátním obvodu Litoměřicko a Slánsko „odvážnou nabídku“. Prostřednictvím nového webu vybízí voliče, aby soutěžili, čím chtějí svůj region vylepšit. Mediální analytik Břetislav Polách to zprvu považoval za vtip. Vondrovi prý „ujel vláček“. Působivá je internetová doména, na které lze stránky najít: www.odvaznejchlap.cz.

Zadáte-li do internetového prohlížeče slova odvážnejchlap.cz, poněkud překvapivě na vás vykoukne ministr obrany a dosavadní senátor za ODS Alexandr Vondra. Stránky jsou součástí jeho předvolební kampaně, ministr se totiž chystá obhajovat své senátorské křeslo. Lidé si pak podle tří regionů mohou vybrat z několika navrhovaných projektů, které by nejraději zrealizovali.

Pokud Vondra vyhraje volby, zaručuje se na webu, že projekty protlačí až k realizaci. Soutěžící navíc mohou vyhrát tričko. Úvod stránek vás přitom ihned doslova informuje, že jde o „odvážnou nabídku Alexandra Vondry“. ParlamentníListy.cz požádaly politologa a mediálního experta, aby zhodnotili obsah i formu zmíněného webu.