Dnes je neděle 28. dubna 2024., Svátek má Vlastislav
Počasí dnes 20°C Oblačno

OBRAZEM: Dítě v ohrožení aneb Když si táta hraje s Photoshopem

OBRAZEM: Dítě v ohrožení aneb Když si táta hraje s Photoshopem
Otec svou dceru pomocí Photoshopu inscenuje do nebezpečných situací. | zdroj: Profimedia

Hlavně mi nezapomeň posílat fotky! Nevinná žádost matky vracející se po třech měsících od porodu do práce se v hlavě otce na mateřské změnila v ďábelský plán, jak si z přítelkyně pořádně vystřelit. Začal pomocí Photoshopu jejich malou dceru umisťovat do nebezpečných situací. Od té doby má jeho pravidelně zásobovaný Instagram 120 tisíc sledujících.

Pro žádnou matku není nutnost opustit miminko příjemná, a tak se není co divit, že Tineke Vanobbergenová po svém příteli Kennym Deussovi chtěla pravidelnou zásobu fotek, které ji ujistí, že je dcerka Alix v pořádku. Jenže Kenny to pojal po svém.

Přítelkyni sice fotkami dcery zásoboval, ale za nedůvěru v jeho otcovské schopnosti se jí tak trochu pomstil. Dítě sice vyfotí, ale následně ho v Photoshopu naaranžuje do životu nebezpečné situace. Alix se tak už jako batole ocitla na kraji útesu, v pračce, v troubě, nasávala s tátou alkohol nebo se od něj učila vybraný slovník.

Vtipálek, který pracuje jako zvukový a obrazový technik, začal svá díla zveřejňovat na sociálních sítích, kde si velmi rychle našel svou fanouškovskou základnu. Zcela jistě tvořenou převážně rodiči. 

Zdroje:
Profimedia