Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Novou Sestrou sympatie se stala Petra Hašlíková

Novou Sestrou sympatie se stala Petra Hašlíková
Vítězky soutěže Sestra sympatie | zdroj: tisková zpráva

Dne 12. 2. 2016 proběhl 7. reprezentační ples „Sestry na sál“ pořádaný agenturou We Make Media ve spolupráci s Českou asociací sester, jako poděkování zdravotním sestrám a ostatním nelékařským pracovníkům za jejich péči o pacienty. 

Tentokrát se celá akce odehrála v Národním domě na pražských Vinohradech a jako každý rok i letos proběhla volba „Sestry sympatie“, v pořadí již šestý ročník.

Vítězku soutěže Sestra sympatie 2015 vyhlásila paní MUDr. Ivana Kaderková, jednatelka společnosti We Make Media, která celou akci organizuje, spolu s generálním ředitelem České lékárny holding Ing. Danielem Horákem, generálním partnerem  plesu. Stala se jí zdravotní sestra Mgr. Petra Hašlíková, která do Prahy přijela stejně jako loňská nejúspěšnější finalistka z nemocnice v Kyjově, kde působí coby sestra se specializací elektrodiagnostika nervového systému na EEG ambulanci.

IMG_9744 zdroj: tisková zpráva

Druhé místo obsadila Martina Brzobohatá, všeobecná sestra z ordinace praktické lékařky v Mladé Boleslavi, třetí byla Lucie Odehnalová, všeobecná sestra z kardiologické ambulance v Blansku.

Hlavní cenu, a to zapůjčení automobilu Škoda Rapid na 222 dní, převzala vítězka z rukou pana Libora Přerosta, jednatele firmy Přerost a Švorc Auto, hlavního partnera plesu, v podobě velkého symbolického klíče. Všechny tři úspěšné finalistky se pak mohly těšit z četných cen, které do soutěže věnovali partneři celé akce.

Slavnostním večerem nás provázeli konferenciéři Petr Rychlý a Vojtěch Bernatský, k tanci hráli Gurmania Band, The Party Band, Meky Žbirka a DJ Radek.

Zdroje:
Inzerce