Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Nečas pózoval s Verešovou: Rudý jako rak

Nečas pózoval s Verešovou: Rudý jako rak
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Premiér Petr Nečas přijel v úterý večer do Plzně, aby tam společně s domácím ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem (ODS) a stovkou dalších plzeňských osobností vyjádřil podporu Martinu Baxovi, kandidátu ODS na post plzeňského primátora. Nechyběla ani proslulá modelka Andrea Verešová.

Podle Petra Nečase je Martin Baxa mladý a talentovaný politik a v jeho osobě ODS znovu ukázala, že ve svých řadách umí najít silnou osobnost, která se věrohodně dokáže ucházet nejenom o hlasy tradičních voličů ODS, ale i o podporu celé veřejnosti. ODS v Plzni nemusela, tak jako v mnoha jiných městech, narychlo hledat ve svých řadách vhodného kandidáta na lídra, nezatíženého nějakými problémy z minulosti.

„V politice odvedl kus práce a nemá za sebou jediný politický skandál, je naprosto čistý. Martina Baxu znám již skoro 20 let a nikdy bych v souvislosti s jeho podporou nedal všanc své jméno, kdybych nebyl naprosto přesvědčen, že bude Plzeň dobře reprezentovat," dodal ministr Jiří Pospíšil, který je hlavním podporovatelem Martina Baxy a plzeňské ODS v komunálních volbách.

Celý článek na ParlamentniListy.cz