Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Nafukovací matrace? Záruka pohodlí nejen pro vaše hosty

Nafukovací matrace? Záruka pohodlí nejen pro vaše hosty
zdroj: tisková zpráva

Doba se mění a s ní i nafukovací postele, které už dávno nepředstavují jen nouzové řešení, když vaši hosté nemají kde složit hlavu. Ať už tedy přemýšlíte o provizorní posteli pro návštěvy domů nebo na chatu, zapomeňte na všechny vyfukující se tenké karimatky a seznamte se s nafukovacími matracemi dnešní doby. Překvapí vás svou pohodlností i dlouho životností.


Výhody nafukovacích matrací

Asi tušíte, že kvalitní nafukovací matrace skýtají spoustu výhod, pojďme si ale uvést ty nejzásadnější.

Kvalitní nafukovací matrace jsou…

  • Praktické
  • Lehké a skladné
  • Pevné
  • Snadno přenosné
  • Extra pohodlné
  • Během chvilky nafouknuté

Schválně jsme zdůraznili slovo kvalitní, protože některé nafukovací matrace začnou pod váhou lidského těla během noci ucházet, takže ráno se rozlámaní probudíte na zemi a připadáte si, jako když ležíte na špatně nafouknutém vodním lehátku.

Nafukovací postel, která se nevyfukuje a nedeformuje

To se však netýká nafukovacích matrací značky Intex, které jsou vyrobeny z pevných polyesterových vláken, jejichž zásluhou postel nezmění tvar ani po delší době. Technologie Fiber Tech navíc výborně izoluje, a tak nehrozí, že byste během spánku cítili zimu od země. Nafukovací postele Intex seženete v různých provedeních i velikostech. Standardní jednolůžko vám bohatě postačí do pokoje pro hosty, na chalupu pak zvažte dvoulůžkové provedení, na kterém se pohodlně vyspí dva lidé. Ke královskému spánku přispívá také semišový podhlavník a lehce zvýšené okraje zajišťující lepší stabilitu postele.

Klasická skládací postel vs. nafukovací matrace

Oproti klasické posteli ušetříte s tou nafukovací spoustu místa, které na chatě i jinde dokážete jistě využít lépe. Existují samozřejmě i skládací postele s klasickou matrací, ty vám ovšem zaberou mnohem více místa a rozhodně vám neposlouží, když se vydáte stanovat. A pokud se obáváte zdlouhavého nafukovací, pak zbytečně. K moderním nafukovacím matracím dostanete většinou i pumpičku, s níž matraci nafouknete během 3 minut.

Tip na závěr: Chcete si pohodlí domova obohatit víc, než jen nafukovací matrací? Pořiďte si vířivku!

Zdroje:
Inzerce