Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

MultiTrip je první skutečně mobilní cestovní pojištění

MultiTrip je první skutečně mobilní cestovní pojištění
zdroj: tisková zpráva

ERV Evropská sleduje změny v cestování a přichází s novým celoročním pojištěním. Lidé se už nechtějí starat o papírové kartičky nebo smlouvy, a proto ERV veškeré informace o pojistce, kontakty na asistenční službu, či trezor osobních i cestovních dokladů přesunula do aplikace „Moje Evropská“.

MultiTrip je nové pojištění, které koresponduje s aktuálními trendy v cestování. V současné době je stále populárnější vyrážet do zahraničí vícekrát během jednoho roku. S celoročním pojištěním se už nemusíte starat o jeho sjednávání před každou cestou a zároveň vám šetří peníze, protože jeho cena odpovídá zhruba třem jednorázovým pojištěním. Navíc poskytuje ty nejširší služby. S jediným pojištěním tak můžete cestovat celý rok, jelikož v jeho rámci není omezen počet cest a každá smí trvat až 45 dní.  

S celoročním pojištěním do Evropy i světa

Specialisté z ERV Evropské si pro nové celoroční pojištění MultiTrip připravili dvě varianty: Comfort, která poskytuje pojistnou ochranu v rámci Evropy, a Premium, se kterou můžete cestovat po celém světě. Taktéž můžete volit verzi se spoluúčastí nebo bez ní. S novým pojištěním jste chráněni i v případě, že nebude možné na dovolenou odjet. Již v základu totiž obsahuje pojištění zrušení cesty s limitem 10-30 tisíc korun na osobu. Pokud si zakoupíte dražší dovolenou, letenku nebo ubytování, získáte na pojištění storna dané cestovní služby slevu 25 %.

Nejvyšší kvalita jako standard

ERV Evropská se řídí heslem „Vy cestujete. My se staráme.“, a proto disponuje vlastní nonstop asistenční službou, která dále spolupracuje s celosvětovou sítí Euro-Center. Díky 25 letům zkušeností na českém trhu, kdy zástupci ERV Evropské pravidelně navštěvují nejoblíbenější turistické destinace a osobně v nich prověřují kvalitu zdravotnických zařízení, zajistí ten nejlepší servis v případě jakýchkoli komplikací. Pro lepší orientaci a srozumitelnost Evropská navíc radikálně zjednodušila pojistné podmínky.

Zdroje:
Inzerce