Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

MMA přichází znovu do Prahy!

MMA přichází znovu do Prahy!
zdroj: tisková zpráva

Nejvíce vzrušující událost světa bojových sportů tohoto roku v České republice představí ty nejlepší české bojovníky včetně bojovníka vůbec nejslavnějšího. Viktor Pešta. Ex-veterán slavné americké ligy snů UFC, se po dlouhých 4 letech vrací domů, aby se představil českým divákům.

Po velmi úspěšném prvním roce 2016 se organizace XFN znovu představuje se všemi českými šampióny, kteří nastoupí proti bojovníkům z celého světa. Mimo hlavní hvězdy večera Viktora Pešty se představí řada dalších českých šampiónů, ale i mnoho talentů současné scény.

Velmi zajímavý bude odvetný titulový zápas mezi česko-uzbeckým šampiónem Makhmudem Muradovem a David Ramirezem z Brazílie. Po více než roce se na XFN 3 vrací do oktagonu také Petr “Píno” Ondruš, legenda české scény bojových sportů. Debutem večera bude jistě zápas Matouše Kohoutem, českou jedničku střední váhy v Muay Thai a K-1.

XFN 3 poskytne skutečnou horskou dráhu emocí během večera plného vizuální fantazie a dech beroucích zápasů, při kterých budete zajisté jásat a fandit. Tato událost je pro každého a nelze ji zmeškat.

Vstupenky jsou již dnes k dostání na https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=-1759904

Zdroje:
Inzerce