Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Kudy k výhodným cenám bez překážek?

Kudy k výhodným cenám bez překážek?
zdroj: tisková zpráva

Ve svém okolí dozajista najdete řadu cest, které nás zavedou na krásná místa, kde můžete se svými blízkými strávit nádherný víkend. Ať už ale vyrazíte autem nebo pěšky, určitě se vyplatí si cestu předem naplánovat, abychom se pak nemuseli ptát kolemjdoucích, kudy kam. 

Občas ale bloudíme i v životě, a i v takovém případě potěší, když nás někdo nasměruje a ukáže nám jednodušší a příjemnější cestu. Platí to i pro trh s energiemi, na kterých lze ušetřit skutečně velmi snadno.

Portál srovnám.cz vám cestu k cíli v podobě výhodných cen pomůže najít. A abyste byla co nejkratší, připravil pro vás srovnám.cz průzkum Nejférovější dodavatel roku 2017, kde vám představí různé trasy, ze kterých můžete vybírat.

Průzkum Nejférovější dodavatel roku 2017 vám umožní roztřídit dodavatele energií podle toho, jaká kritéria jsou pro vás při jejich výběru důležitá.

Tak například někdo chce mít volné ruce a nehodlá hlídat, kdy mu končí smlouva a kdy mu hrozí automatické prodloužení smlouvy s nevýhodnou cenou na další rok či dva.

V takovém případě se stačí podívat na výsledky průzkumu a zjistíte, kteří dodavatelé nabízejí smlouvy bez tohoto automatického prodlužování. Už letmým pohledem na výsledky tak zjistíte, že ze 17 dodavatelů, kteří byli do průzkumu srovnám.cz zahrnuti, splňují toto kritérium čtyři– konkrétně MND (Moravské naftové doly), Europe Easy Energy, Yello Energy a Amper Market.

V detailním průzkumu a srovnání, jehož kompletní výsledky jsou k dispozici na blogu srovnám.cz, si můžete prohlédnout řadu dalších kritérií, podle kterých portál sestavil tabulku férovosti na energetickém trhu. Ceny energií si pak můžete spočítat přímo v kalkulátoru na srovnám.cz. U ceny se pak vždy ukáží podmínky, za jakou cenu získáte – je to snadné že?

Zdroje: