Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

John míří do Škromachova revíru. Zaleze do sklípku, směje se "hajný"

John míří do Škromachova revíru. Zaleze do sklípku, směje se "hajný"
zdroj: tisková zpráva

V pátek se objeví v Mikulově šéf rezortu vnitra Radek John. A míří do jihomoravského vinařského revíru místopředsedy ČSSD Zdeňka Škromacha. Akce bývalé tváře televize Nova a ministra za Věci veřejné má název „Přátelské setkání s ministrem vnitra u dobrého vínka“. Podle místopředsedy ČSSD Zdeňka Škromacha oblíbeného politika vinařského kraje Johna však zřejmě nečeká příliš vřelé přivítání.

Poslanec Zdeněk Škromach, který kandiduje za Hodonínsko a Kyjovsko do Senátu, kroutí hlavou nad tím, že John, který je lidmi považován za toho, kdo spolu s premiérem Petrem Nečasem a ministrem financí Miroslavem Kalouskem je odpovědný za snižování platů ve státní sféře, raději nezůstane v Praze.

Kdo se s ním bude chtít setkat?

Hodonín, kde místopředseda ČSSD bydlí, je od Mikulova asi půl hodiny jízdy, „těžká váha", jak se Škromach sám pojmenoval, se tam však nevydá. „Setkat se z panem Johnem u dobrého vína opravdu netoužím, takže se do nedalekého Mikulova nevydám. Po pravdě řečeno, nevím, kdo se s ním bude chtít setkat. Snad jen někteří policisté se ho budou chtít zeptat, proč jim plánuje zrušit služebny. Ale, že by si s ním chtěli připíjet, o tom dost pochybuji," sdělil ParlamentnímListům.cz Škromach.

Celý článek na ParlamentniListy.cz