Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Jasno

Jistě, paní Peake. Klasnová si na večírku vystřelila z ministryně obrany

Jistě, paní Peake. Klasnová si na večírku vystřelila z ministryně obrany
Kateřina Klasnová | zdroj: Mediafax

Ve čtvrtek se v malostranské hospodě u Glaubiců konal večírek Věcí veřejných. Samozřejmě nemohl chybět véčkařský manželský pár – Vít Bárta a Kateřina Klasnová, kteří na sebe prozradili leccos i ze svého soukromí.

„Jako macho se musím pochlubit, že mi moje Kačenka chodí se džbánem pro pivo,“ smál se Bárta. „To víš, já jsem taková tvoje domácí puťka, to každý ví,“ reagovala ironicky Klasnová.

„Naštěstí to mám z Kosárkova nábřeží přes most do hospody u Rudolfina kousek,“ dodala Klasnová. Prý vždycky chvilku poklábosí se štamgasty hospody, kteří ji znají jako zastupitelku Prahy 1.

Tři lásky Víta Bárty: Kačenka, pivo a tlačenka

Asi na tom bude něco pravdy, protože Bárta i Klasnová večer pili plzeňskou dvanáctku, ke které si superguru VV dal guláš. Bárta se také přiznal, že miluje tlačenku s cibulí, což však jeho manželka nedokáže vždy náležitě ocenit. Je fakt, že na loňském večírku si Bárta na tlačence s cibulí pochutnával.

Klasnová mohla být ale potěšena, že tentokrát tlačenka s cibulí v bufetu nebyla. K snědku byl místo toho guláš, vepřové i kuřecí řízky a pak různé uzeniny, zeleninový salát a sýry.

Bárta také vyprávěl o nákupních autobusových zájezdech véček do Německa. „Když si tam koupíte basu plzně, tak ušetříte oproti Česku 40 procent. Nejvýhodnější ale je tu plzeň tam koupit, vypít a do Česka dovézt jen přepravku s prázdnými lahvemi. Když tady vrátíte basu a lahve, tak se vám to dost vyplatí,“ vtipkoval Bárta.

Zdroje: