Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Jasno

Články autora

Lucie Hyblerová

Zpravodajství

Tipy na víkend: Knedlíky, charita a horkovzdušné balóny

Lucie Hyblerová 22. 8. 2014
Předposlední prázdninový víkend je na obzoru. Slunce se sice schovává za mraky, ale to neznamená, že volno musíte nutně strávit před televizí. Co vás čeká a nemine v druhé půlce srpna? 
Zpravodajství

Tipy na víkend: Woodstock, cirkus a oživlý Napoleon

Lucie Hyblerová 15. 8. 2014
Třetí srpnový víkend je za dveřmi. Proto je nejvyšší čas se podívat, co se bude dít, ať už ve vašem městě nebo na druhém konci republiky. Prázdninové volno je totiž pro výlety jako stvořené!
Zpravodajství

Tipy na víkend: Hadi a pavouci, vzpomínka na Magora a kozí farma

Lucie Hyblerová 7. 8. 2014
Čas víkendu se blíží a spolu s ním i náš výběr víkendových tipů pro vás. Kam vyrazit za muzikou, kam do přírody anebo za kulturou? Čtěte, plánujte a užívejte plnými doušky letní pohody.
Zpravodajství

Tipy na víkend: Fotbal, umění a skoky do vody

Lucie Hyblerová 1. 8. 2014
Počasí nám tento týden příliš nepřálo, doufejme proto, že alespoň o víkendu schováme deštníky a užijeme si slunečních paprsků a prázdninové zábavy. Vyberte si akci podle libosti, bude rozhodně z čeho!
Zpravodajství

Tipy na víkend: Medvědi, česnekové hody a adrenalin

Lucie Hyblerová 25. 7. 2014
Poslední červencový víkend je za dveřmi. Prázdniny se chýlí do poloviny, nezoufejte však a užívejte si léta, sluníčka a prázdninové pohody. My vám poradíme, kam za zábavou. 
Zpravodajství

Tipy na víkend: Barevná Ostrava, meruňky a tajemství

Lucie Hyblerová 17. 7. 2014
Konec pracovního týdne se blíží! Odhoďte starosti, nazujte žabky a hurá za víkendem plným zábavy. Máme pro vás pár nápadů. Máte chuť pařit nebo prožít třeba dobrodružství na hradě?
Zpravodajství

Tipy na víkend: Hudební smršť, jedovatí miláčci a něco pro gurmány

Lucie Hyblerová 10. 7. 2014
Druhý prázdninový víkend se kvapem blíží. Jak využít dny volna a teplého počasí? Přinášíme vám výběr toho nejlepšího, co můžete o víkendu podniknout. 
Zpravodajství

Tipy na víkend: Filmové běsnění ve Varech, maraton nebo skejty

Lucie Hyblerová 4. 7. 2014
První červencový víkend je na spadnutí a vy ještě nemáte plány? Nevadí! Probrali jsme se za vás pestrou nabídkou letních akcí a vybrali ty, které stojí fakt za to. Protože léto už je v plném proudu a je třeba si ho užít.