Dnes je středa 27. března 2024., Svátek má Dita
Počasí dnes 13°C Oblačno

Huawei Watch GT 3 Pro vás jen tak neomrzí

Huawei Watch GT 3 Pro vás jen tak neomrzí
zdroj: Foto: Huawei

Každý má jednou za čas chuť na změnu. Co kdybyste mohli měnit vzhled vašich hodinek podle vaší nálady a v závislosti na vašem denním programu. Že je to nereálné? Huawei Watch GT 3 Pro nabízejí na výběr nespočet ciferníků, které vzhled hodinek změní doslova ze sekundy na sekundu. Navíc si můžete vybrat z pánské titanové a dámské keramické verze. 

Osobitý vkus člověka se nejčastěji pozná podle toho, jaké oblečení nosí, jaké volí doplňky a v dnešní době dokonce i podle toho, jestli a jaké “wearables“ zařízení používá. S touto myšlenkou uvedla společnost Huawei na trh hodinky Watch GT 3 Pro hned ve dvou verzích – 43 mm keramickou a 46 mm titanovou edici, aby si mohl každý uživatel vybrat přesně takové zařízení, které ho dokonale vystihne. Keramická edice se svým zdobným provedením si jistě získá oblibu u žen, muže naopak osloví spíše edice titanová, která se pyšní větší velikostí displeje a celkově robustnějším vzhledem. 

Základem všeho je kvalitní zpracování

Chytré hodinky v titanovém provedení okouzlí kovovým pouzdrem z titanu s precizní povrchovou úpravou, která dodává zařízení nádech luxusu a elegance stejně jako tomu je u klasických hodinek. Také proto tento model ocení především ti, kteří fandí minimalistickému designu. Spolehněte se, že nápaditý vzhled titanových hodinek Watch GT 3 Pro pozvedne jakýkoli outfit na vyšší úroveň.

Keramická edice hodinek Watch GT 3 Pro naopak pracuje s kombinací čistoty keramiky a třpytivých zlatých a stříbrných kovových ornamentů, které dohromady působí jako umělecké dílo a na zápěstí vypadají jako vzácný šperk. Keramické tělo dodává chytrým hodinkám na výjimečnosti, takže s nimi žádný outfit v davu rozhodně nezapadne. 

huawei zdroj: Foto: Huawei

Přizpůsobte si své chytré hodinky pro každou příležitost

Hodinky Watch GT 3 Pro jsou v prodeji s různými variantami řemínků, se kterými můžete dokonale utvářet svůj osobitý styl. K hodinkám z titanové edice jsou k dispozici varianty řemínků pro nejrůznější účely, od sportu přes práci až po volný čas. Sportovní fluoroelastomerový řemínek je bytelný, vodotěsný a odolný vůči potu, proto jej můžete bez problémů nosit i při cvičení. Pro formálnější příležitosti tu pak je kožený či čistě titanový řemínek, se kterým budete působit sebevědomě a na úrovni. 

I u hodinek z keramické edice můžete si můžete vybírat. Jednou z možností je verze s koženým řemínkem v bílém provedení a vězte, že na pohodlí, které při nošení nabízí, si zvyknete opravdu snadno. Kožený pásek je jako dělaný pro méně formální příležitosti, například když jdete na večeři s přáteli nebo o víkendu do města. K elegantním outfitům či při společenských událostech bude naopak působit skvěle pásek keramický, se kterým hodinky získávají vzhled úžasného šperku.

huawei zdroj: Foto: Huawei

Jedny hodinky, tisíce variant ciferníků

Stejně jako si můžete změnit tapetu svého smartphonu, můžete si u chytrých hodinek zvolit design ciferníku a vybrat si přesně takový, který se k vám nejvíce hodí. Popusťte uzdu své kreativitě a měňte ciferníky podle aktuální nálady, podle oblečení nebo zkrátka podle toho, k čemu hodinky zrovna používáte. Své Huawei Watch GT 3 Pro si vždy přizpůsobíte tak, aby vám nejlépe sloužily právě v tom, co zrovna děláte. Někteří mohou zařízení využívat zejména pro sportovní účely, další zase spíš pro práci, kdy je důležité mít neustálý přehled o všech upozorněních.

Krásným prvkem u keramické edice hodinek Watch GT 3 Pro je exkluzivně navržený květinový ciferník s dynamickými efekty. Co to znamená? V průběhu celého dne můžete sledovat, jak se květ na vašem displeji proměňuje – přes den rozkvétá a k večeru se opět uzavírá. Efekt symbolizující plynutí času jistě zaujme na první pohled.

Není vzor květin zrovna ten váš šálek čaje? V nabídce naleznete celou škálu různých stylů, od těch minimalistických, přes pestrobarevné až po ryze sportovní. Z bohatých variant dalších ciferníků si jistě vyberete. 

huawei zdroj: Foto: Huawei

Monitorujte své zdraví podle vlastních potřeb

Každý z nás má jiný životní styl, a tudíž i jiné zdravotní potřeby. Různí uživatelé sledují různé aspekty svého zdraví, a proto jsou hodinky Watch GT 3 Pro vybaveny řadou profesionálních funkcí, které vám pomohou monitorovat přesně to, co je pro vaše tělo a mysl skutečně důležité. Systém Huawei TruSeenTM 5.0+ zaručuje maximální přesnost při sledování naměřených hodnot, jako je srdeční tep, úroveň stresu či hladina kyslíku v krvi. Díky individuálnímu nastavení mohou uživatelé dostávat také pravidelné upomínky, například ohledně pitného režimu, připomenutí léků či různá doporučení pro kvalitní spánek.  

Vyberte si aktivitu, která vám vyhovuje

Protože každý má rád jiný sport, máte na výběr z více než 100 cvičebních režimů! Na základě vaší osobní kondice fungují hodinky Watch GT 3 Pro také jako váš osobní trenér a například vám umí sestavit běžecký trénink na míru. Hodinky jsou navíc vodotěsné a odolné vůči slané vodě, takže si je můžete vzít s sebou na letní dobrodružství! S novými sportovními režimy, jako je například potápění, si budete moci vyzkoušet nové aktivity bez omezení a pod odborným vedením.

Personalizované na všech úrovních 

Na rozdíl od mnoha jiných zařízení lze hodinky Huawei Watch GT 3 Pro opravdu snadno přizpůsobit, a to nejen po estetické stránce, ale i z hlediska jejich funkcí. Koneckonců, vaše zařízení by s vámi mělo držet krok a vyjadřovat, jací skutečně jste!

Získejte i vy své Huawei Watch GT 3 Pro a skvělé dárky k tomu

Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm jsou v prodeji za cenu od 9490 Kč a až do 19.6. je získáte společně s dárkem v podobě hodinek Watch GT 2 o velikosti 46 mm.

Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm můžete pořídit za cenu od 10990 Kč společně s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek Huawei FreeBuds Lipstick až do 19. 6.


Všechny verze hodinek je možné získat na e-shopu Huawei.

Zdroje:
komerční sdělení / PR