Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Dvojnásobná tragédie: Ženě zemřel syn (†1), o pět dní i manžel (†33)

Dvojnásobná tragédie: Ženě zemřel syn (†1), o pět dní i manžel (†33)
Rhian přišla o partnera i syna | zdroj: The Sun

Dvojnásobnou tragédii přežila žena z Velké Británie. V průběhu jednoho týdne totiž přišla o syna i o manžela. Jelikož má ale ještě další dvě děti, nevzdala to a snaží se najít síly na to, aby nezanevřela na život, píše britský The Sun.

Hrozná ztráta poznamenala Rhian Burkeovou ještě minulý rok. První rána přišla tehdy, když syn George dostal záchvat. "Nakrmila jsem ho a pak se hrál na zemi. Po chvíli se převrátil na záda a přestal se hýbat," vzpomíná na smutné chvíle Rhian.

Přestože chlapečka přivolaná záchranka okamžitě převezla do nemocnice, lékaři mu už pomoci nedokázali. Smrt dítěte manželů absolutně zničila. Zejména Paula to zasáhlo až do takové míry, že s bolestí nedokázal žít a o pět dní později skočil z mostu.

"Je to strašné, když jsem se to dozvěděla, téměř jsem umřela. Jeden den jsme byli normální rodina a druhý den to bylo všechno pryč," říká Rhian, která po pohřbu šest měsíců nevyšla z domu, protože bojovala se svým žalem a pocitem obrovské ztráty. Doma má však ještě další dvě děti, tak posbírala poslední síly a snaží se žít dál, napsal deník The Sun.

Zdroje:
The Sun