Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Skoro jasno

Články autora

Danica Klein

Zpravodajství

Aktualizováno: Pomozte najít Ondru (25)! Nevrátil se z diskotéky

Danica Klein 20. 2. 2014
Týden před svými narozeninami zmizel 25letý Ondřej Uher, který se nevrátil v noci na neděli z diskotéky v centru Prahy. Od pondělí po něm kromě kamarádů a rodiny pátrá také policie.
Móda

Nová Miss sestra je brunetka!

Danica Klein 20. 2. 2014
Čtvrtý ročník soutěže Miss sestra má svou vítězku. Tříletou nadvládu blondýnek z předchozích ročníků ukončila historicky první brunetka, Zdeňka Poláčková.
Kuriozity

Hon za štěstím nemusí být celoživotní běh, říká Gabriela Filippi

Danica Klein 18. 2. 2014
Každý z nás se honí za štěstím, doufáme v jeho přízeň, modlíme se za něj. Snažíme se ustavičně dostat do společností určených oblastí či úrovní, kde má podle všeho být to všemi hledané štěstí.
Na lyžích

Z luxusu do sněhu. Nové spojení mezi středisky Lech Zürs a Warth-Schröcken

Danica Klein 13. 2. 2014
Nová lanovka – gondola – byla v Arlbergu postavena během loňského léta, spojuje Lech, jedno z evropských nejluxusnějších středisek, se střediskem Warth, které je jedno z nejzasněženějších v Evropě. 
Na lyžích

To nejlepší z čerstvého prašanu

Danica Klein 12. 2. 2014
Mnoho čerstvého sněhu napadlo o víkendu v Alpách, čerstvý prašan na i mimo sjezdovky i ve francouzských Alpách. Až 20 cm čerstvého sněhu napadlo v rakouských a švýcarských Alpách, výše položená střediska nabízí to nejlepší z čerstvého prašanu.
Na lyžích

Dolomiti Superski – ráj sjezdovek

Danica Klein 11. 2. 2014
Už jste někdy lyžovali v místech, která patří světovému dědictví UNESCO? Pokud ne, tak můžete vyrazit do Dolomit, které jsou na seznamu přírodních pokladů od června 2009. Čeká vás tu 1200 km sjezdovek ve 12 lyžařských střediscích, z nichž 7 se nachází v Jižním Tyrolsku. A to vše můžete projet s jediným skipasem Dolomiti Superski.
Na lyžích

Zábava na sněhu na balkoně Dolomit

Danica Klein 11. 2. 2014
Údolí Hochpustertal/Alta Pusteria je v zimě skvělým tipem pro pestrou dovolenou. Lyžařská oblast Sextenských Dolomit se svým slavným masívem Drei Zinnen/Tre Cime di Lavaredo je fascinujícím lyžařským eldorádem.
Na lyžích

Rakouské Alpy, lyžování a mnohem více

Danica Klein 10. 2. 2014
Stačí skočit do auta a za pár hodin jste v lůně zasněžené alpské přírody. Ať už si vyberete lyžování na ledovcích, kilometry sjezdovek v propojených sportovních areálech či tichá malebná střediska s romantickou atmosférou dávných časů, budete nadšeni.