Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Číňanka strávila po rozchodu s přítelem tři dny v KFC

Číňanka strávila po rozchodu s přítelem tři dny v KFC
Ilustrační snímek | zdroj: ThinkStock

Říká se, že láska prochází žaludkem. Dost možná, že i rozchod. Příběh šestadvacetileté Tan Shenové budiž tomu důkazem. Číňanka se krátce po rozchodu se svým přítelem potřebovala jídlem natolik uklidnit, že strávila tři dny v kuse v pobočce rychlého občerstvení KFC.

Tan zavítala do provozovny zmíněného rychlého občerstvení v provincii Sečuan jen krátce poté, co se rozešla se svým přítelem, se kterým byla několik let. Na uklidněnou místo obligátní čokolády zvolila kuřecí speciality plukovníka Sanderse.

"Když jsem začala jíst, zjistila jsem, že potřebuji mnohem více času na přemýšlení, tak jsem v restauraci setrvala a objednávala a objednávala," uvedla Tan pro čínská média.

Čemu se Tan dobrala, není známo. Jisté je jen to, že v restauraci strávila více než tři dny, z čehož měla pochopitelně radost hlavně obsluha restaurace. "Jsme tu nonstop. Tan tu byla přes tři dny a myslím, že jsme si na sebe za tu dobu zvykli. Bude nám tu chybět. Známe její příběh, s kterým se nám svěřila a vím, že i my jí budeme chybět," uvedl číšník Jiang.

Dodejme, že Tan si kvůli své anabázi v KFC vzala týdení volno u svého stávajícího zaměstnavatele.
    

Zdroje:
Vlastní