Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Celá sněmovna se baví. Vtipem o Kalouskovi a pivu

Celá sněmovna se baví. Vtipem o Kalouskovi a pivu
zdroj: Mediafax

Zuzana Bubílková ve své Politické střelnici na Barrandově opět nenechala diváky na pochybách, že satira ještě nevymřela. Během půl hodiny pustila několik ostrých názorů volajících, řekla pár glos a přispěchala také s novými vtipy.

Trvalo jen několik dnů, než se média k velmi ožehavému sporu mezi ministrem financí Miroslavem Kalousek a středočeským hejtmanem Davidem Rathem vrátila. Tentokrát padla vlna odpovědnosti na Zuzanu Bubílkovou. Ta se v rámci svého pořadu nebála a píchla si jak do známé tváře sociálních demokratů, tak i do 1. místopředsedy TOP09. Podle Bubílkové se v současnosti celá Poslanecká sněmovna baví následujícím rébusem: "V parlamentu prý teď koluje hádanka, jaký je rozdíl mezi Kalouskem a pivem?

Pivo existuje i v provedení nealko," řekla moderátorka coby dokončení krátké reportáže, v níž za vrchol absurdity označila počínání stínového ministra zdravotnictví Ratha."Nejabsurdnější pokračování má vyšetřování výroku doktora Ratha, že Kalousek byl ve sněmovně nametený. Rath zveřejnil dva svědky - novináře a svého kolegu, lékaře Koskubu, kteří tvrdili, že na ně ten den Kalousek dýchnul a to, co cítili, mělo k minerálce fakt daleko."

Celý článek na ParlamentniListy.cz