Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Oblačno

Bulvár zkoumá dívku od Schwarzenberga. Opustila babičku a nastěhovala se ke knížeti

Bulvár zkoumá dívku od Schwarzenberga. Opustila babičku a nastěhovala se ke knížeti
Karel Schwarzenberg a Jana Vopěnková | zdroj: Redakce

Přítelkyně pana exministra Schwarzenberga Jana Vopěnková je sice již týden oblíbeným terčem médií, jinak si ale svým producírováním po boku předsedy TOP 09 polepšila. Kromě toho, že si na jeho účet nakoupila novou garderobu, se rovněž v Praze přestěhovala. Nejspíš do lepšího.

Pětadvacetiletá dívka, protloukající se životem mimo jiné i jako escort girl, doposud v Praze žila u své babičky. Redaktoři bulvárního deníku Blesk se vypravili do činžáku v pražské Michli, kde však zjistili, že babička Schwarzenbergova děvčátka již v bytě žije sama.

„Už tu nebydlí,“ odpověděla stručně na dotaz po své „slavné“ vnučce. O celebritce se však více rozpovídala její teta. Podle ní babička knížecí kamarádku vždy rozmazlovala. „Naše máma pro ni dělala, co jí na očích viděla. Tím má trochu podíl i na tom, že je Jana zvyklá mít vše,“ prozrazuje.

Spekulace o nákladném životním stylu mladé slečny potvrzují i informace, že Karel Schwarzenberg během dvou měsíců investoval do její spokojenosti bezmála čtvrt milionu. Podle internetového serveru Extra.cz se navíc zabydlela u Schwarzenberga v bytě. Oproti činžáku v Michli si tedy rozhodně polepšila.  

Zdroje: