Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Jasno

Black Friday srazil ceny nejoblíbenějších produktů od Applu a Samsungu

Black Friday srazil ceny nejoblíbenějších produktů od Applu a Samsungu
zdroj: tisková zpráva

Black Friday jede na plné obrátky. Do akce se nově dostávají také vlajkové telefony od Samsungu a oblíbené produkty od Applu. Slevy až 10 tisíc korun se nevyhnuly dokonce ani nejnovějším smarpthonům.

Sleva na vlajkové Samsungy a Applu
Nejvyšší slevy padly na vlajkové modely od Samsungu. Nejnovější Galaxy Note20 je za 20 790 Kč (sleva 5 200 korun), vůbec největší slevu (10 000 korun) najdeme u Galaxy S20 Ultra, který je za 27 490 Kč. Konkurenční Apple iPhone 11 je momentálně k mání za 16 990 Kč (sleva 4 000 korun). A za skvělou cenu 3 990 Kč (sleva 1 500 korun) je Xiaomi Redmi Note 8T.

Z příslušenství se obzvlášť vyplatí Apple Watch Series 3 – menší 38mm varianta vychází na 4 990 Kč a větší 42mm varianta pak na 5 690 Kč, což jsou nejnižší ceny na trhu. Android uživatele naopak potěší povedené Huawei Watch GT 2 Pro za 6 690 Kč nebo Samsung Galaxy Watch Active2 za 5 490 Kč. Nejoblíbenější a zároveň nejnovější sluchátka od Applu v podobě AirPods Pro teď pořídíte za 5 990 Kč, což je při srovnání s oficiální cenou 7 290 korun více než zajímavá sleva. Další akční nabídky najdete na mp.cz

Všechny telefony si můžete koupit na výhodné splátky bez jakéhokoli navýšení, takže navíc nezaplatíte ani korunu. Pokud se navíc rozhodnete vyměnit svůj starý telefon za nový, máte nyní ideální příležitost. U Mobil Pohotovosti totiž dostanete k výkupní ceně smartphonu bonus až 20 %, takže za svůj stávající telefon získáte víc peněz.

Bleskurychlé nakupování
Chcete mít doma zboží co možná nejrychleji? Svoji objednávku si můžete od Mobil Pohotovosti nechat doručit jedním ze tří způsobů:

  • Na kteroukoli ze 13 prodejen (do 30 minut)
  • Expresně službou Liftago (do 1 hodiny)
  • Na vaši adresu (do druhého dne)

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Bezpečné nakupování je prioritou, a proto je výdej objednávek extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si doma pohodlně objednáte na e-shopu mp.cz, zaplatit ale můžete až přímo na prodejně – hotově i kartou.

Zdroje:
Inzerce