Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Bárta: Kočí a Tluchoř na mě mají další špínu. Scházejí se

Bárta: Kočí a Tluchoř na mě mají další špínu. Scházejí se
zdroj: Mediafax

Exministr dopravy a kandidát na šéfa Věcí veřejných Vít Bárta údajně očekává další útok na svou osobu. A naznačuje, že přijde od dvojice Petr Tluchoř – Kristýna Kočí.

Na svém Facebooku své příznivce varoval, že mohou v budoucnu očekávat další "odhalení" na jeho adresu. Oni se nescházejí po hospodách zbytečně, doplnil Bárta pro server ParlamentníListy.cz.

Bárta varuje před tím, že proti němu budou pokračovat útokya vidí za nimi dvojici svých nepřátel. Bývalou véčkařku Kristýnu Kočí a Petra Tluchoře z ODS. Ti podle Bártova přesvědčení plánovali, jak by se vláda mohla obejít bez Věcí veřejných s pomocí přeběhlíků.

Exministr počítá s tím, s tím, že v budoucnu přijdou další rány pod pás. „Tluchoř a Kočí nechodí do hospody jen kvůli počasí. Je to jen důkaz, že skočila šarvátka a válka bude pokračovat. Proto upozorňuji své příznivce i na pokračující negativní kampaň, která přijde," uvedl pro ParlamentníListy.cz Bárta. Očekává tedy další nařčení poté, co byl médii obviněn z uplácení vlastních poslanců nebo snahy ovládnout politiku skrze bezpečnostní agenturu ABL.

Celý článek na ParlamentniListy.cz