Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Zdeněk Pohlreich uvaří na veletrhu Biostyl z nejprodávanějších biopotravin

Zdeněk Pohlreich uvaří na veletrhu Biostyl z nejprodávanějších biopotravin
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Vejce, ochucený jogurt, mrkev praná bez natě, olej z dýňových jader, rajčata cherry a salám extra – vše v kvalitě bio a vše se značkou SPAR Natur*pur. Taková je hitparáda nejprodávanějších biovýrobků v obchodní síti společnosti SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. (SPAR ČOS), provozující hypermarkety INTERSPAR a supermarkety SPAR. A právě společnost SPAR se i díky své dlouholeté orientaci na čerstvé a zdravé potraviny stala generálním partnerem veletrhu BIOSTYL, který se koná ve dnech 8. - 10. dubna 2011 na Výstavišti v Praze - Holešovicích.

Komerční sdělení: Návštěvníci veletrhu BIOSTYL, jichž se očekává na 15 tisíc, se mohou těšit na nejpestřejší nabídku přírodních produktů pod jednou střechou a k tomu množství nových informací, testování, ochutnávek a poradenství z oblasti zdravé výživy a životního stylu. I letos se na veletrhu setkají stovky vystavovatelů a odborníků se zájemci o přírodní produkty a životní prostředí, kterým představí své výrobky, služby a nejnovější informace z oboru. A nejen to – připraveno bude venkovní farmářské tržiště, kurzy bio vaření, bio módní přehlídka nebo prezentace ekologických spotřebičů, způsobů, jak uspořit energie nebo jak ekologicky bydlet. Více na www.biostyl.cz.

Biostyl zdroj: tisková zpráva

Společnost SPAR ČOS na letošního veletrhu BIOSTYL představí zejména pravidelně inovovanou řadu vlastních biovýrobků SPAR Natur*pur. Vedle prezentací a ochutnávek dojde i na (šéf)kuchařskou show – a to v režii člověka nejpovolanějšího, vyhledávaného Zdeňka Pohlreicha. „Bioprodukty si získávají stále více našich zákazníků. Roste především poptávka po naší biořadě SPAR Natur*pur, což potvrzují zejména výsledky jejího prodeje. Zákazníci si totiž stále více uvědomují, že konzumace kvalitních potravin se pozitivním způsobem odráží na jejich zdraví,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel SPAR Česká obchodní společnost s.r.o.

Biostyl zdroj: tisková zpráva

Zájem o biopotraviny v prodejnách společnosti SPAR ČOS neustále stoupá, obrat jednotlivých výrobků se pohybuje v řádech statisíců korun za rok. Právě zvýšená obliba biovýrobků potvrzuje současný trend v chování zákazníků, kteří skladbě svého jídelníčku a výběru potravin věnují velkou pozornost. „Spojení se společností SPAR si velmi vážíme. Kromě oboustranně prospěšné spolupráce, čítající jak image, tak produktový marketing, na tom vydělají především návštěvníci našeho veletrhu,“ říká Ctirad Hemelík, ředitel pořádající agentury Felicius Media s.r.o.

Součástí BIOSTYLU coby největšího tuzemského prodejního veletrhu zaměřeného na přírodní a ekologické produkty budou rovněž veletrhy EVOLUTION, ECOWORLD a ESOTERIKA, přičemž každému z nich bude věnována speciální sekce. Programová nabídka se snaží o optimální zaměření na celou rodinu, od nejmenších dětí až po seniory. Cena jednodenních vstupenek je 200 Kč, další informace a probíhající soutěže najdou zájemci na www.biostyl.cz – předprodej vstupenek za zvýhodněné ceny na www.vstupenkov.cz.

Partnerem veletrhů je Incheba Praha.
Generálním partnerem veletrhu BIOSTYL je společnost SPAR ČOS, odborným garantem je  PRO–BIO Svaz ekologických zemědělců ČR.
Odborným partnerem veletrhu Ecoworld je CENIA – česká informační agentura životního prostředí, partnerem veletrhu Ecoworld je společnost Nano Energies Trade.
Generálním partnerem veletrhu Evolution je společnost Inner Winner, partnery jsou společnosti EduCity, Top Vision, ČSRLZ, HR Forum.
Hlavním mediálním partnerem veletrhů je Tiscali.cz.

Další informace:
Barbora Dušková
Smart Communication s.r.o. - marketing, media, promotion
T/F: +420 272 657 121
M: +420 733 538 889
E: duskova@s-m-art.com
W: www.s-m-art.com