Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Nezapomenutelný look díky krepovací žehličce na vlasy Bellissima Frisé

Nezapomenutelný look díky krepovací žehličce na vlasy Bellissima Frisé
zdroj: tisková zpráva

Účes inspirovaný 80. léty, ovšem v moderním pojetí, si můžete nyní dopřát díky krepovací žehličce na vlasy Frisé od Bellissimy. Pokud chcete účes, který vynikne, nebude nudný a jen tak vás neomrzí, pak jste právě našli, co jste hledali. 

Na přehlídkách světových mol se čím dál více začal nosit účes s efektem frisé a Bellissima pohotově reaguje profesionální žehličkou Frisé, díky které si můžete udělat tento hairstyling i vy, a to v pohodlí domova a doslova jedním tahem.

Pokud jste již dříve krepovačku používali, pak si pravděpodobně pamatujete, že jeden pramen vlasů zabral docela dost času a celý proces byl tak nějak nešikovný, kvůli tomu, že abyste mohli po pramínku pokračovat v celé jeho délce, museli jste nejprve pramen uvolnit, nastavit žehličku níže, přesně na místo, kde jste skončili, a pak znovu secvaknout. S krepovačkou Bellissima Frisé tento složitý proces odpadá, jelikož desky jsou rotační a vy tak můžete po pramínku krepovačku stáhnout tak, jak jste zvyklí u klasických žehliček na vlasy. Efekt je proto mnohonásobně zajímavější – vlasy máte nakrepované rovnoměrně, všude a naprosto precizně.

frise_01 zdroj: tisková zpráva

Příliš extravagantní? Ale kdepak.

Krepové vlasy jsou opět v módě a nemusíte v nich jen na party, ale také na jakoukoliv uvolněnější akci nebo třeba do města s kamarádkami. Pokud si však nejste úplně jistá, že je to pro vás to pravé, i tak neházejte krepovačku Frisé do žita, protože využití má i pro ty rezervovanější z nás. Největší výhodou krepovací žehličky Frisé je, že dodává vlasům objem. To se dá využít všelijak, můžete například nakrepovat vlasy jen u hlavy. Pokud oddělíte horní vrstvu vlasů a nakrepujete jen vlasy pod ní, nebude Frisé efekt viditelný, ale získáte objem, kterého byste jinak docílila jen tupírováním, ovšem s velkou výhodou – nepřijdete přitom o žádné vlasy.

frise_03 zdroj: tisková zpráva

Jak s krepovací žehličkou Frisé pracovat?

Použití krepovačky Frisé je opravdu jednoduché. Po zapnutí počkejte, než se krepovací žehlička nahřeje. Mezitím si rozčešte vlasy a rozdělte je do sekcí. Vyberte pramen vlasů, vložte ho mezi desky krepovačky a jemně táhněte směrem dolů. Opakujte na všech pramenech a účes je hotov. Teplotu nastavovat nemusíte, protože žehlička Frisé je vymyšlena tak, aby maximálně chránila vaše vlasy.

frise_02 zdroj: tisková zpráva

Co jsou tedy největší výhody právě této krepovačky?

Rotační desky – díky nim můžete celý pramen nakrepovat jedním jediným tahem.

Technologie Bellissima produktů dbá na ochranu vašich vlasů. Teplota na deskách je tedy rozložena rovnoměrně tak, aby vaše vlasy zůstaly lesklé.

Adaptivní technologie – desky krepovačky Frisé jsou specifické ještě jednou vlastností, a sice že se perfektně přizpůsobí vašemu typu vlasů. Krepovací žehlička Frisé je určena pro všechny typy i délky vlasů.

Zaujala váš krepovací žehlička Frisé a chtěli byste se dozvědět více? Navštivte stránky https://bellissima.com/cz/

Zdroje:
Inzerce