Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Jasno

Komentář: Xenofobní průvodce džunglí internetu

Komentář: Xenofobní průvodce džunglí internetu
Nasaďte roucho a směle se vrhněte do boje za pravdu | zdroj: Profimedia

Politická korektnost je nejmocnější ideologickou zbraní současnosti. Jak se domoci pravdy schované za blazeovaností českých mainstreamových médií a sluníčkářských pomatenců násilně šířících bezbřehou toleranci a lásku? Tento průvodce vám umožní prokouknout záludnosti politické korektnosti a nahlédnout skutečnou pravdu o světě.

Jak rozpoznat snadno a rychle islámské zlo?

Základem je poznat islám. Veškerý islám je zlo. Naučte se správně rozeznávat cokoli arabského (nebo aspoň vzdáleně arabsky vyhlížejícího) – písmo, řeč, půlměsíc s hvězdou, snědou pleť. A pak to všechno spojte s terorismem.

Jakmile uvidíte zprávu o teroristickém útoku, rovnou říkejte, že za to může islám a soused, který je určitě muslim, protože jeho žena ráda nosí šátky. Pokud se prokáže, že to nebyl muslim, byl to aspoň přistěhovalec. Nebo rovnou ilegální uprchlík. Člen etnické minority.

Pokud nevyjde ani jedna z možností, za svůj unáhlený závěr, který jste mezitím šířili všude možně, se v žádném případě neomlouvejte. Sice to nebyla pravda, ale mohla být! A příště určitě bude.

Logika věci funguje i naopak. V případě, že narazíte na opravdového muslima (nebo jakéhokoli cizince), očekávejte jen zlo a agresi, minimálně verbální. Muslimy najdete především na internetu, protože v ulicích českých měst a obcí se jich bohužel příliš netoulá. Internet ale stačí. 

Detailně prohlížejte fotky a záběry, výraz tváře, reakce, chování. Určitě prozradí nenávist k našemu západnímu světu. Ušklíbne se. Vyplázne jazyk. Mstivě mrkne! Vašemu zraku nesmí uniknout jediný jeho poklesek. Dívejte se, jak se chová k ženám. Určitě se prozradí a vy ho usvědčíte ze skrytého úmyslu šířit islám mečem po celém světě.

Naučte se také vnímat zahalené muslimské ženy jako urážku naší kultury svobody a tolerance. Chápejte její oděv jako výraz podřízenosti jejímu muži. Nevěřte jí, že to dělá dobrovolně. Všechny ženy chtějí chodit miniskukních, plavkách nebo ideálně úplně nahé a líbit se mužům, aby tak vyjádřili svou svobodu a nezávislost na opačném pohlaví. Přesně jako u nás. 

Jak poznat spolehlivý zdroj

Mainstreamová média nám lžou, to je jasná věc. Když si nejste jistí, dejte na svůj pocit. Pokud s obsahem zpráv nesouhlasíte, je jasné na čí straně došlo k chybě.

Víte, proč k výrobě jedné zprávy vydržují ve veřejnoprávní televizi celý editorský tým, když zprávy nakonec stejně lžou? Aby měli po celém složitém procesu jistotu, že v ní pravda ani náhodou nevyjde na povrch.

Věřte jenom sdíleným videím z hlubin internetu. Důležitá je samozřejmě autenticita. Jistě, autora vůbec neznáme a nikdy jsme o něm neslyšeli, ale záběry z mobilu má stejně roztřesené jako byste to točili vy. A hlavně tam určitě byl, což neopomene zdůraznit v extrémně dlouhém popisku plném gramatických hrubek. Stejné jako bychom to napsali i my! To je jasný důkaz pravdy. 

Jak sdílet a správně interpretovat videa

Pro začátek nasdílejte pár agitačních videí radikálních islamistů se závěry zvěrstev a vražd, které určitě odrážejí život všech věřících muslimů. Pomozte jim jejich propagandistické materiály šířit. Pokud se vám do komentáře k videu nechce nic velkého vymýšlet, stačí jen napsat: "Tohle snad ani nepotřebuje komentář". To zaručeně zabere.

Náročnější už je potom sdílené video také správně interpretovat nebo vypíchnout správný detail. Třeba záběr, který při extrémním zpomalení dokazuje, že novinářka sice nastavila nohu uprchlíkovi, ale Syřan s dítětem v náručí o ni vůbec nezakopl. Nezapomínejte, že pravdu je nutné usilovně objevovat. Hlavní je se nevzdávat.

Jak zatočit se sluníčkáři

Důležité je připravit se také na těžké intelektuální diskuzní pranice s islamofily a milovníky uprchlíků. To jsou ti, kteří odmítají vnímat islám jako největší nebezpečí na světě. Jinými slovy, jsou to lidé, kteří mají opačný názor. Vykašlete se na nějakou vědeckou argumentaci. Bylo by to plýtvání vaším intelektem.

Jednoduše si rozklikněte jejich profil na Facebooku a z něčeho je obviňte. Že jsou z neziskovky, tudíž placení z vašich daní. Že jsou to svobodné ženy, které nikdo nechce a po nocích tajně sní o mužném násilnickém muslimovi. Že nemají peníze, jsou frustrovaní, a proto vás napadají. Že jsou to bohatí rozmazlení fracci, co nerozumí životu. Ať si je ubytují doma!

Pokud vás nic nenapadne, tak je prostě politujte za jejich hloupost a smutný život, který tráví diskuzí s vámi na internetu. A nezapomeňte jim připomenout, že jsou fašisti.

Jak se stát xenofobní celebritou

Díky internetu můžete pravdu nejen objevit a sdílet s osvícenými přáteli, ale můžete se také stát celebritou. I start-up 'Islám v ČR nechceme' dřív zcela neznámého entomologa Martina Konvičky se vyloupl z ničeho a dosáhl obrovského věhlasu. Konvičkovi to vyneslo takovou popularitu, že může na demonstracích prodávat trička a odznáčky nalevo napravo. Nejeden začínající podnikatel musí závidět.

Pokud jste islamofob-amatér, otevřete pro začátek Korán na libovolném místě a čtěte. V momentě, kdy narazíte na pasáž porušující lidská práva, vyjadřuje podle vašeho mínění neúctu k ženám či dětem, nebo nadává na nevěřící psy, máte to v kapse. Danou pasáž stačí pouze přespat do statusu na Facebook (nebo do jakékoli diskuze na internetu) a pohoršit se nad zrůdností islámského náboženství. Nezapomeňte se zmínit, že je Korán fašistický, stejně jako celý islám. A máte vyhráno.

Abyste udrželi zájem o svou osobu, natáčejte krátká videa. Čím horší bude jejich kvalita, tím věrohodnější. Buďte emotivní, nešetřete rasistickými hesly. Buďte klidně rozčileným rasistou, vyhrožuje známým lidem fyzickým násilím či likvidací. Dokážete tak, že pro bezpečnost a mír ve své zemi uděláte prostě cokoliv.

PS: Není to jenom o islámu a uprchlících

Protože islám nakonec bude rozmetán i díky vašemu poctivému úsilí, nezoufejte. Nepřátel a lží je na internetu požehnaně i bez muslimů. 

Vždycky se můžete vrátit k Romům, až se objeví zpráva o drobné kriminalitě. Za všechno můžou dávky a příliš štědrý sociální systém. Nezapomeňte na to upozornit v diskuzi pod příslušným článkem. Pokud se ukáže, že to Rom nebyl, vraťte se k pravidlu, že by to příště mohla být pravda. Dřív nebo později tu pravdu mít budete.

S pocitem zadostiučinění, po celodenním boji za správnou věc se vám bude krásně usínat!

Zdroje:
Vlastní